Idioti si Idiocratie ca in Occident


in chilotiAdevarul.ro: Duminică, ziua în care bucureştenii circulă cu metroul purtând doar chiloţi. Doamnele şi domnişoarele, sfătuite să renunţe la tanga

Duminică, 11 ianuarie, bucureştenii care circulă cu metroul pot să renunţe la pantaloni şi să se urce în tren doar în lenjerie intimă. „No Pants Day“, aşa cum se numeşte evenimentul, va avea loc anul acesta şi în Capitală, având deja tradiţie în marile oraşe ale lumii.

Cei care vor să participe la eveniment sunt aşteptaţi la ieşirea de metrou de la Hanul lui Manuc. Oamenii vor fi împărţiţi în grupuri şi „împrăştiaţi“ prin staţiile de metrou ale Magistralei 2 Berceni – Pipera. Aceştia se vor dezbrăca şi vor aştepta metroul, după care se vor urca doar în lenjerie intimă.  „Pantalonii se pun în sacoşă, oamenii în chiloţii urcă nonşalant în aceeaşi garnitură de metrou, la diferite staţii, ca să se bucure cât mai mulţi oameni de trăznaie“, anunţă organizatorii. Potrivit acestora există şi câteva condiţii de participare: să fii dispus să renunţi la pantaloni, să ai abilitatea să-ţi păstrezi un ton indiferent în timp ce mergi fără pantaloni în metrou şi să îţi cumperi o cartelă de acces în subteran.  Doamnele şi domnişoarele sunt sfătuite să nu poarte chiloţi tanga sau tetra, pentru a nu risca să primească amendă pe motiv că sunt îmbrăcate indecent.

Update -Metrorex nu a autorizat evenimentul „No Pants Day“: Călătorii care vor purta doar lenjerie intimă vor fi amendaţi

După ce s-a anunţat pe reţelele de socializare că duminică, 11 ianuarie, bucureştenii care circulă cu metroul trebuie să renunţe la pantaloni şi să se urce în tren doar în lenjerie intimă în cadrul evenimentului „No Pants Day“, reprezentanţii Metrorex au anunţat că nu sunt de acord cu acest eveniment.

„No Pants Day“, eveniment cu tradiţie în marile oraşe ale lumii, ar fi trebuit să fie organizat duminică, 11 ianuarie, şi în Bucureşti, după cum au cerut unii locuitori ai oraşului. Aceştia anunţaseră pe reţelele de socializare că cei care vor să participe la eveniment sunt aşteptaţi să renunţe la pantaloni şi să se plimbe pe Magsitrala 2 Berceni – Pipera purtând doar lenjerie intimă. Reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru „Adevărul“, că nu au autorizat organizarea evenimentului şi au luat legătura cu Poliţia. În cazul în care duminică se vor urca în metrou călători care vor purta doar lenjerie intimă, aceştia vor fi amendaţi.