Al doilea val al pandemiei a sosit mai devreme. Scenaristii au apasat butonul pe repede inainte.

Al doilea val al pandemiei a sosit mai devreme. Scenaristii au apasat butonul pe repede inainte.

Scenariul COVID -19  se pare ca  avea prevazuta o pauza pe timpul verii, dar din cauza faptului ca  puterea paralizanta a acestei manipulari  a pierdut din  intensitate, acum sunt nevoiti  sa aduca valul doi mai repede.
Sunt informatii care arata ca aveau pregatite cel putin doua scenarii, ambele avand valul doi, dar cu valul doi diferit ca intensitate, in functie de cum a prins valul unu la public. Daca valul unu pierde din credibilitate, sunt nevoiti sa vina cu valul doi mai puternic, mai infectios, iar  acum – nu cred ca era prevazut in scenariu, dar este un exercitiu live care se modifica in timp real – acum improvizeaza si vin cu valul 2 mai repede,  inca din vara.

Trebuia sa existe o pauza in vara – in primul rand pentru a relaxa publicul ca sa nu se poata pregati pentru valul 2 din toamna, apoi pentru ca vara nu se fabrica crize de nici un fel, pentru a lasa clasa muncitoare sa cheltuie banii, economiile pe intregul an. Intodeauna crizele vin toamna sau dupa sarbatorile de iarna – ianuarie sau februarie, cel tarziu martie.

In fine, avem epidemie de gripa in plina vara – lucru nemaivazut – asa cum e si vorba populara – „racesti vara ca prostul”. Dar nu mai conteaza, numele jocului este dictatura si restul este doar o scuza.

Traim un adevarat proces de reeducare in care suntem tinuti ostatici si primim un tratament care sa ne dea de inteles ca suntem in puterea opresorului si nu avem de ales decat sa ne supunem. Scuza oferita pentru faptul ca suntem luati prizonieri este atat de subtire, in mod voit, pentru a intelege ca e vorba de o adevarata forta de ocupatie care are putere de viata si de moarte asupra noastra, dar, care totusi, ne vorbeste relativ politicos si ar vrea sa nu ne faca prea mult rau daca ne vom supune ( ceva in stilul mafiotilor care ii vorbesc victimei pe un ton extrem de calm si respectos, dupa care ii fring degetele fara sa clipeasca)

Majoritatea analistilor se prefac ca nu vad ca  trateaza cu o organizatie crimanala perfect sincronizata, probabil cea mai mare forta din istorie care tine intreaga lume ostatica :

Lagarul Occidental prin structurile politice si servicii secrete.

China –  este tinuta ostatic mediatic, adica doar in ochii nostrii are o criza epidemiologica;

Rusia este tinuta in defensiva militara – au facut-o sa joace si ea in teatrul asta pentru a-si intari pozitia pe plan intern si a fi pregatita pentru un eventual atac biologic, economic sau de alta natura. Restul lumii – America latina, Africa, tarile arabe – prin santaj diplomatic.

Cine este aceasta forta?

Elita financiara si tehnocrata a lumii ( spuneti-i cum vreti – elitele- dar e vorba de Comisia Trilaterala, Bilderberg si CFR – nu trenul ) si care au decis ca e momentul sa intareasca controlul asupra populatiei de teama avansului pe care China il ia pe partea tehnologica, plus ( am mai spus asta) pentru a conserva puterea politica actuala, acolo unde o detin sau sa o recapete – de exemplu in SUA).

Din  cauza  acestei miopii a analistilor si formatorilor de opinie, vedem tot felul de discutii stupide gen : lasa ca le aratam noi lor la vot, sau tot felul de analize – ca vai domne, ce or sa piarda Orban si Iohannis capital politic etc. Se pare ca nu inteleg nimic din ce vad, au ochi dar nu vad si urechi dar nu aud si nici nu stiu sa citeasca gesturile. Oamenii astia care ne stapanescu acum in numele acelei forte globale nu mai exprima nimic politic, nu mai exista nicio miza politica. Gata! s-a terminat! E sfarsitul istoriei vorba lui Fukuyama, de data asta raportat la Lagarul Occidental.  Au primit toata puterea, PSD e mort si ingropat, l-a pus Iohannis sub masa ca sa stea dreapta.

Vorba lui Morpheus: Mai important decat unde este cand.

Este  1947 iar, la anu’ nu vor mai veni cu dubele negre ci cu izoleta. Nu vor mai fi alegeri! Ce nu intelegeti, sau daca vor fi, vor fi alegeri covide, adica o mascarada totala, cel mai probabil online. Totul se va muta online, pentru ca acolo detin controlul absolut.

Suntem in razboi, dupa cum au declarat toti de la Arafat, la Iohannis, de la Macron, la Trump, chiar si Putin a spus ca daca am supravietuit cumanilor si pecenegilor vom supravietui si acestui dusman.

Dar Bill Gates ne lamureste ce fel de razboi: „ Coronavirus este ca un razboi mondial, singura diferenta este ca suntem toti de aceasti parte a baricadei”  Da, dar noi suntem prizonieri.

Cand spui ca premier, in luna mai,  ca  CCR-ul indeamna la anarhie prin decizia impotriva amenzilor, ca a boicotat iniţiativele Guvernului de a preveni răspândirea pandemiei în România si le cere romanilor sa nu tina cont de deciziile Curtii, cand Raraes Bogdan a declarat ca CCR a subminat statul roman, vi se pare ca mai avem democratie?

Cand spui ca marirea alocatiilor si a pensiilor sunt masuri populiste care pun in pericol economia,cand arestezi toti pensionarii  timp de doua luni, cand inchizi spitalele si omori mii – zeci de mii de pacienti ramasi afara crezi ca mai conteaza electoratul sau vreo autoritate?  Cand se iau sute de masuri fara nicio o baza legala, abuzuri peste abuzuri, vi se pare ca mai exista lege pentru ei?

Noua lege a izolarii si carantinarii sper ca o sa va lamureasca. Infricosator nu? Da cam asta este noua realitate, cam asta este noua normalitate. Deci sa iesim din retorica asta veche cu politicul si deciziile politice. Solutii politice nu mai sunt. Singura solutia ramane forta noastra de a nu ne supune prin orice mijloace. Si la fel de important este sa strigam din toti rarunchii ce se intampla, dar trebuie mers la esenta, nu vreau sa aud de Orban betivu si Iohannis, arahat, vela, cercel. Vreau sa strigam ca suntem colonie OMS si de acolo primim toate ordinele, sa strigam de Gates criminalul, de mafia farmaceutica mondiala, de  noua medicina a mortii. Sa spunem tare ca nu exista Covid-19 pentru ca nu a fost izolat. Ma mir de atatia medici cu buna  intentie care nu au curajul sa spuna ca virusul nu a fost izolat si ca este imposibil de izolat. Sa ne opunem testarii PCR care poate fi manipulata sa ofere orice fel de rezultate.

Inventatorul  a considerat PCR ca fiind inadecvat pentru a detecta o infecție virală. Toti cei care au declarat ca au izolat virusul  nu aveau dovezi că sursa genomului virusului au fost particule virale sau resturi celulare pure sau necurățate sau particule de orice fel. Cu alte cuvinte, existența ARN SARS-CoV-2 se bazează pe credință, nu pe fapt. În plus, nu există dovezi științifice conform cărora aceste secvențe ARN sunt agenții cauzali ai așa-numitului COVID-19. Chiar Wang Chen, președintele Academiei Chineze de Științe Medicale, a recunoscut în februarie că testele PCR „sunt doar 30 – 50% exacte”; oferă multe pozitive false și nu sunt suficient de sensibile pentru a detecta unele cazuri cu adevărat pozitive.

Trump a iesit din OMS, adica din Ministerul Sanatatii al Guvernului Mondial.

Biden, globalistul promite ca o sa bage America inapoi, chiar in prima zi a sa de mandat ca presedinte. Saracul asta nu  mai stie ce vorbeste, zilele trecute spunea ca: ‚ eu sunt Joe Biden, sotul lui Joe Biden – omul e retardat de vreo 2 ani buni, cautati pe youtube.

Serbia revine la starea de urgenta din 3 iulie si vine cu o inovatie impunand carantina in Belgrad doar pe weekend ( atunci cand se poate protesta). Populatia a raspuns cu revolte masive.

E important ce s-a intamplat in Serbia pentu ca era prevazut in scenariu pentru valul doi din octombrie-noiembrie: se anticipa ca vor fi revoltele masive din partea oamenilor care nu vor mai primi usor carantinarea si izolarea de aceasta data. Solutia din scenariu era un raspuns ferm din partea fortelor de ordine pentru a descuraja manifestatiilor.

Tot din scenariu este si aparitia vaccinului in a doua parte a anului viitor, anunt facut de  Ministrul Sanatatii, urmand  din a doua jumătate a anului viitor, după ce capacitățile de producție vor crește, vaccinul va fi mai ușor de procurat. In acelasi timp UE a ajuns la un acord cu firmele Roche si Merck pentu eventuale tratamente impotriva COVID-19.

 

Melbourne, al doilea cel mai mare oraş din Australia, se închide pentru şase săptămâni, după ce numărul infecţiilor a atins cote îngrijorătoare, autoritatile incercand sa opreasca valul doi al epidemiei.

Autoritățile austriece au emis miercuri o alertă de călătorie pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, motivând decizia prin agravarea pandemiei în țările menționate și apariția unor focare în Austria legate de persoane din regiune.

 

 

Leave a comment