Marea Resetare: Adevar sau Confort

Pandemia a separat apele odata pentru totdeauna.

A separat pe cei care au nevoie de ADEVAR pentru a duce o viata normala de cei care traiesc numai pentru CONFORT.

Cei care au nevoie de Adevar stiu ca nu exista siguranta ca ceva este autentic in afara Adevarului, nici macar confortul. Nu poti fi confortabil in afara Adevarului.
Cei care iubesc si se inchina Confortului simt, ei nu stiu niciodata, doar intuiesc pe calea simturilor, ca este adevarat doar ceea ce ofera confort sau placere. Confortul este, probabil, cel mai mare idol al civilizatiei actuale.

Civilizatia noastra a depasit cu mult un raport echitabil intre efort si recompensa. Intr-o lume bazata pe consum in care determinarea si miza fiecaruia este sa obtina o recompensa cat mai mare cu un efort cat mai mic, recompensa devine subventionata, dupa care, odata ce a fost prins consumatorul in plasa, este diluata de continut.
Uitati-va la cum a scazut calitatea produselor in ultimii 30-50 de ani: mezeluri fara carne, sucuri, ulei dublu rafinat pe baza de benzina usoara, margarina, indulcitor, sirop de zahar, vin de doi lei fara vin in el, etc.

Nu e greu de vazut ca acest trend va duce intr-un loc in care va exista doar o spoiala tehnologizata de bunastare sub care va fi cea mai crunta mizerie. Asa ca cei care isi vor vinde libertatea si adevarul pentru confort le vor pierde pe amandoua pentru un fel de boschetareala digitala.

Uitati-va ce a mai ramas din scoala, din biserica, din sistemul sanitar! Au fost diluate atat de mult de substanta incat au ajuns opusul a ceea ce erau menite sa fie.

PROCEDEUL : DILUARE SI DETURNARE.

Elitele bancare, cu ajutorul FED-ului (banca centrala americana), printand bani, ar fi putut investi in arme si ar fi creat cea mai mare armata care ar fi cucerit cea mai mare parte din lume – stiu, in mare au facut asta, dar mai mult defensiv, oarecum. In schimb au decis sa creeze acest Matrix bazat pe consum  de care ar fi avut nevoie oricum pentru controlul fiintei umane, chiar daca s-ar fi comportat ca un fel de Ginghis Han modern.

Acum, acest Matrix a fost finalizat, omenirea a fost supusa in mare parte, cursa s-a inchis, cascavalul a fost mancat, nimeni nu mai are nevoie sa pacaleasca pe nimeni.

Sistemul a fost construit si a castigat teren exact pe aceasta idee, ca omul dus in punctul de maxim confort unde isi castiga existenta cu un minim consum de resurse, in timp se va preda cu usurinta Sistemului, atunci cand costul supravietuirii va creste sau, ca sa spunem altfel, va reveni la normal.
Stiu, o sa spuneti ca omul de azi se zbate de mama focului pentru ce are, dar el consuma mai mult de jumatate din buget ca sa se sinucida. Daca ar fi sa supravietuiasca ca omul de acum 50 de ani, i-ar ajunge jumatate din bani.

Spirala aceasta sinucigasa creata odata cu marea industrializare si cu societatea consumerista este pe cale sa faca implozie. Promisiunea marilor companii ( marile biserici, marii preoti ai stapanitorului acestei lumi) facuta clientilor intr-un mod viclean, cum ca vor primi la nesfarsit mai mult decat ofera sau li se cuvine a ajuns la sfarsit. Toate aceste promisiuni au fost facute unor oameni dependenti de placere, de confort, de dopamina cu scopul precis, exact ca in ritualurile magice, de a ii lua in posesie prin stimularea exagerata a simturilor.

Oamenii civilizatiei consumeriste isi predau usor- usor in aceasta spirala toate posesiile reale (care contin atasat o valoare reala) , inclusiv sufletul, de dragul unor fiori, de dragul unor impulsuri capabile sa genereze dopamina.

Toata aceasta civilizatie consumerista a venit pentru noi cu 13 arome la chipsuri, sucuri de toate culorile, sute de canale de televiziune prin intermediul carora te poti rupe de realitate, haine deocheate din plastic, droguri legale si ilegale, chimicale de te lingi pe buze dar care te duc la citostatice, etc.

Acum ne aflam in stadiul final al acestui joc in care consumatorului nu i se mai poate oferi ceva mai diluat de atat in schimbul unui pret care sa merite. Pentru ca banii cu care consumatorul plateste nu au nicio valoare, ei sunt doar o conventie si au fost creati din nimic de cei care vand aceste produse. Drept urmare comerciantii nu mai au niciun interes in acest joc, pentru ca au extras, in timp, intreaga bogatie reala de la cumparatori, oferindu-le senzatii diluate prin intermediul unor hartii fara valoare in schimbul realei bogatii detinute de cumparatori ( terenuri, case, aur, argint, materii prime).

Stapanii acestei lumi, slujitorii stapanitorului acestei lumi au luat in posesie toate ramurile economiei, tot ce tine practic de lumea fizica.
Acum asistam la urmatorul pas – luare in posesie a trupurilor locuitorilor lumii cucerite ( lagarul occidental). Cand acest pas va fi fost terminat ( imediat dupa vaccinarea cu nanocipuri) se va trece la controlarea sufletului. Intodeauna un cuceritor a a avut drept de viata si de moarte asupra trupurilor celor stapaniti. Miza este sa se ajunga la stapanirea sufletului. Acest lucru se poate realiza cu usurinta doar daca trupul este predat voluntar, altfel, asa cum a aratat Experimentul Pitesti, nimic nu e garantat pe termen lung. Aceasta stapanire violenta a sufletului se face cu bataie mare de cap.

Vedem foarte clar ca nu mai putem fi parte a lumii stapanite de marele vanator ( Stapanitorul acestei lumii) decat daca ne predam trupurile. Iar predarea trupului nu  este doar o vanzare mascata a sufletului. Pentru ca, luand in calcul tehnologia performanta de azi prin care vointa omului poate fi subjugata, nu este posibil sa-ti predai trupul voluntar fara sa-ti predai si sufletul.

In ispitirea de pe muntele Carantaniei, prin Iisus Hristos Om Si Dumnezeu, omul este de fapt ispitit. Iar in a treia ispita, diavolul nu ofera intreaga lume in posesia celui ispitit, pentru ca nu o poseda si nici nu o putea oferi tuturor celor ispititi, ci doar accesul la lumea stapanita de el. Ofera accesul la Matrix, accesul in sistem si nu la lumea naturala. Lumea oferita de el este Sistemul, in primul rand, accesul in Sistem.

„Diavolul L-a mai dus pe un munte foarte inalt si I-a aratat toate imparatiile lumii si slava lor si I-a zis: Pe acestea toate ti le voi da tie daca vei cadea inaintea mea si mi te vei inchina. Atunci Iisus i-a zis : Mergi inapoia Mea, Satano, ca scris este: Domnului Dumnezeului tau sa I te inchini si numai Lui sa-i slujesti”. Matei 4, 8-10.

„ Si pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei liberi si pe robi ii face sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poate cumpara sau vinde, fara numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numarul numelui Fiarei.” Apocalipsa 13,16.

Noi am ajuns sa traim aceasta ultima faza in care omul confortabil pare ca nu mai poate trai in afara acestui sistem ( mediul urban cu betoane obligatoriu si apoi Scoala fake, Sistem sanitar fake, Biserica fake, Sistem financiar fake, alimente fake). Nu poate evada la tara sa supravietuiasca ca un simplu taran, asa cum spunea Sf Paisie Aghioritul. Acum aproape toti cei care inteleg sclavia pe care o aduce aceasta Pandemie, de la analisti financiari pana la parinti sporiti de la muntele Athos; din SUA si Mexic pana in Rusia si China, toti afirma ca nu se poate supravietui decat cu un petec de pamant la tara.

Omul nou, omul confortabil, prins in mrejele solutiilor smart, probabil cel mai slab tip uman din istoria lumii, nu-si poate imagina ca se poate trai in afara sistemului. Pentru el eliminarea sociala din Matrix ( singura posibilitate de supravietuire de fapt) inseamna deja moarte.

Lipsa de confort inseamna moarte. Confortul sistemic este singurul acceptat de omul nou.

Omul nou a fost programat sa nu conceapa ca se poate trai in afara sistemului

Din aceasta cauza nu au iesit oameni in Piata  pentru a protesta.

Din aceasta cauza nu sunt proteste impotriva fortelor locale sistemice ( PNL, USR, Iohannis) pentru ca mentalul colectiv a fost programat sa asocieze aceste forte cu Matrixul stapanitorului acestei lumi. Este vorba de un duh, este o rezonanta subtila, o promisiune, un vis, ceva greu de explicat. Cert este ca acesti oameni sistemici cred ca mantuirea (prin confort) poate veni doar prin Sistem si oricine se opune acestui sistem este vazut ca un dusman. Aproape cum vedem noi crestinii niste satanisti, cam asa suntem vazuti noi de oamenii confortabili, sclavii sistemici.

Din nefericire, printre cei care s-au luptat in Piata  ( am fost acolo – o spun cu mandrie) pentru libertate, sunt oameni care nu sunt pregatiti sa se rupa de sistem. In timp ce nu vor sa-si predea libertatea sistemului se plang ca nu au acces la spitale, se plang ca nu-si pot duce copiii inapoi in scoli, in aceste centre de indoctrinare si indobitocire.
Vor inapoi in Matrix. Ei practic isi doresc ca viata lor sa revina asa cum era inainte de Martie 2020. Asta nu se mai poate.
Salva Lui Dumnezeu!
Avem de ales intre a ne preda Sistemului si a-l parasi. Nu exista alta cale in anii urmatori. Sistemul nu mai accepta ajustari. Este o iluzie sa crezi ca se mai poate schimba ceva.

Traim Marea Restare si, de ce nu, o Mare Resetare Crestina.
Luati in considerare :
Fara asigurare medicala
Homeschooling
Fara preoti institutionalizati, tematori, sistemici, pomenitori.
Fara Biserica privita ca o institutie.
Fara autoritati, altele decat morale.
Viata la tara – gradina de legume
Job pe net ( in prima faza)
Crypto monede
Cat mai multa descentralizare

Leave a comment