Pandemia a fost creata pentru a securiza imperiul. Vin vremuri grele. Ce putem face?

Securizarea se refera in primul rand la alegerile americane.

In America e in joc inima imperiului, dar si la extremitati, in Romania, nu se accepta nicio pierdere. Am vazut asta la alegerile locale, unde s-a furat masiv, unde toti strainii, care abia vorbesc limba romana, au castigat alegerile. In luna asta, cat a mai ramas pana la disputa finala Biden-Trump, imperiul va strange chingile, vor impune masuri din ce in ce mai aberante, vom vedea, ca in cazul suporterilor stelisti batuti la metrou, interventii abuzive, violente, demonstrative ale jandarmeriei. Acestea sunt interventii de studio (am mai vorbit despre asta), special realizate pentru a fi aruncate direct in subcostientul  romanilor. Vom fi sub teroare pana la 3 noiembrie, iar dupa, daca Trump va castiga, si asta se va intampla cel mai probabil, vom fi sub o teroare si mai mare pentru ca nu vom avea un castigator cert pentru luni de zile. Se va insista pe masti pana la nebunie, le vor introduce si in spatii deschise, pentru ca au nevoie sa-si acopere rezistentii care vor aduce hoas in intreaga lume pana cand imperiul va recapata controlul. Ati vazut cat de utile au fost mastile la furaciunea votului de la sectorul 1. Cel mai probabil, din acest conflict, se va iesi cu ceva petarde, artificii adica razboi, sau cu un colaps economic nemaivazut. Vedeti deja ca lucrurile se precipita in Belarus, Azerbaidjan, Libia.

Imperiul nu  poate accepta o pierdere pe 3 Noiembrie, va arunca lumea in aer, va darama stalpii de sustinere ai pamantului inainte de a pierde.  Pe langa alegerile americane imperiul se pregateste de un colaps financiar, o resetare mondiala a sistemului financiar. Asta o va realiza indiferent daca pierde sau castiga in noiembrie. Imperiul e pregatit sa ia toate masurile nepopulare si sa dea vina pe Trump si pe nationalisti.

Practic tot ce se intampla acum este o reeducarea prin teroare a populatiei la nivel mondial pentru a nu reactiona atunci cand vechiul sistem financiar –social -politic va fi schimbat din temelii.

Acolo unde teroare impunsa prin restrictii extrem de dure este mare, acolo si schimbarile  pregatite de sistem vor fi mari. Dupa cum se vede, mai ales prin reeducarea impunsa copiilor in scoli, vom avea parte de schimbari care ne vor pune la incercare.

In Bucuresti, daca nu vor face prapad total, e posibil sa avem parte de masuri de dezvoltare reala dar nu in folosul oamenilor ci doar in folosul investitorilor strategici care vor face profituri maxime ca si pana acum platind salarii minime; asta va duce, cel mai probabil, la scumpiri masive in capitala. Nu uitati! Gobalistii au  pus mana pe capitala si pe alte orase cheie nu pentru bunastarea voastra ci pentru profitul lor.

Ce putem face?

Suntem in stare de asediu, suntem sub ocupatie, suntem in razboi. E vremea sa va treziti!

Intelegeti paradigma in care ne aflam! Va aminti cand veneau otomanii cu armate imense in fata carora era imposibil de rezistat! Ce faceau romanii adevarati? Lasau totul si se retrageau in padure.

Simbolic, si noi acum, trebuie sa ardem tot avutul, sa luam doar strictul necesar si sa ne retragem intr-o viata simpla cu cheltuieli mici ca sa putem rezista prapadului. Avem nevoie de unitate si de intrajutorare in aceasta „padure”.

Sa consumam doar de la romani.

Comandati produse de la producatori, evitati marile lanturi occidentale, reveniti la o viata simpla.

Putem face asta treptat, aveti curaj!

Am fost cuceriti prin consumerismul folosit de globalisti ca o cursa; ne putem elibera doar renuntand la acest trai dobitocesc, nedemn pentru niste adevarati crestini.

De ce sunt oamenii sclavi si tematori? De ce nu ies in strada?

In primul rand pentru ca nu vor sa-si arda averea agonisita cu atata greutatea. Au credite, viseaza la vacante de lux, isi doresc pentru copiii lor joburi de mici sclavuleti platite cu mii de euro. Nu mai cred in Dumnezeu si in viata vesnica, ci doar in sistemul medical, in medici, noii preoti, in trup – noua zeitate la care se inchina toti. Le este greu sa  dea foc visului american si sa se retraga in padurea simplitatii crestine si de acolo sa lupte cu lupta de gherila economica ( counter economics) impotriva globalistilor care ne-au transformat tara in colonie.

Si ce fac?

Raman pe loc si se predau, se tem mai mult de saracia si traiul greu din „padure” decat de jugul cotropitorului.

Isi duc copiii sa fie batjocoriti in scoli, care sunt adevarate centre de reeducare, in loc sa faca homeschooling.

Isi predau sanatatea in mana unui sistem sanitar criminal, constiinta in seama unor ierarhi ecumenisti vanduti, timpul liber in seama unui divertisment satanic.

Adopta cu slugarnicie stilul de viata al uzurpatorului.

Cam asta facem si multi dintre noi, cei care ne numim in mod fals crestini. Asta fac si multi dintre cei care protesteaza in strada, fara sa caute solutii cu adevarat, ci vor doar un jug mai frumos. Adica vor sa nu poarte copiii masti la ore dar nu au o problema cu modul in care le este mutilat caracterul si fiinta in aceste adevarate puscarii.

Pentru ei daca totul s-ar intoarce in 2019 ar fi OK. Ce poti face cu oamenii astia?

Majoritatea nu vor decat un calau mai omenos putin, habar nu au ce inseamna libertatea.

Indiferent ce veti alege, pregatiti-va pentru vremuri grele. Da, si voi sclavilor. Sa nu credeti ca va fi usor doar pentru ca va predati libertatea. Dincontra.

Leave a comment