Darurile Pandemiei

Pandemia este cel mai sinistru experiment social din istoria lumii. Ea pregateste o dictatura cum nu a mai fost alta si un om nou cum nu a mai fost pe pamant. Un om care va fi atat de speriat si dezumanizat incat sa poate accepta raul ca fiind bine si binele ca fiind rau, fara sa cracneasca si chiar fara sa gandeasca.

E o drama pentru fiecare om de pe acest pamant, chiar si pentru cei care stiu ca totul este un plan bine pus la punct; poate chiar mai mult pentru ei – pentru ca e cu adevarat dramatic sa vezi atata minciuna la un loc si atatia oameni creduli care sa creada aceasta inscenare grosolana.

Cu toate astea, aceasta pandemie vine cu multe lucruri bune: este un adevarat test pentru fiecare : prieteni, familie, institutii – scoala, biserica, medici. Test care ne ajuta sa vedem cu cine avem de-aface. Este o adevarata binecuvantare, ca intr-o societate atat de plina de fatarnicie si care investeste atat in imaginea exterioara, sa putem vedea cum se prezinta fiecare in fata acestei minciuni vadite.

Apoi, noi stim ca aceasta lucrare cu adevarat satanica nu era posibila daca nu era ingaduita de Dumnezeu.

De ce ar ingadui Dumnezeu ca o asemenea catastrofa sa se abata peste fata pamantului?

Sf Apostol Pavel ne spune in epistola catre Tesaloniceni 2:

  1. Si de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni,

    12. Ca sa fie osanditi toti cei ce n-au crezut adevarul, ci le-a placut nedreptatea.

 

Pentru ca noi demult ne desfatam din momeala intinsa de elitele lumii, rapiti de fascinatie, de o lume care fusese creata ca o cursa. Ne desfatam ca pestele ciugulind momeala, ca soricelul muscand din cascavalul aflat in cursa, ca animalele bine hranite inainte de taiere.

Pentru ca aceiasi oameni care controlau acest Matrix consumerist, controleaza acum aceasta pandemie, cu scopul declarat de a reseta ordinea mondiala a lumii.

 

Morpheus – Matrix este lumea care ti-a fost aruncata peste ochi ca, orbindu-te, sa nu mai poti vedea Adevarul.

 

A ingaduit Dumnezeu pentru ca noi am ales, cu mult timp in urma, sa ne aruncam in aceasta insula a placerilor, in aceasta societate consumerista. Am ales sa avem standarde de viata si nu principii de viata; am ales sa credem in confort si nu  in adevar, le-am ales pe cele ale lumii si le-am lepadat pe cele ale Lui Dumnezeu.

Acum e momentul in care primim ce am ales. Dumnezeu este un dumnezeu drept, un parinte si un pedagog.

Nu am vazut noi cine sunt acesti vanzatori de bunastare?

De exemplu, bancile: cine poate spune ca nu vede ca bancile sunt doar niste camatari cu cravata?

Cu toate astea oameni tot se duc la ei de dragul „ bunastarii”.

Cine poate spune ca nu stie cate vieti au nenorocit aceste organizatii criminale cu clauzele lor nedrepte si ascunse.

S-a auzit in tot pamantul de marile fraude ale marilor corporatii precum Volkswagen( softul diesel), sau la noi, cel mai mare caz de coruptie din istoria Romaniei, dosarul Microsoft. Bill Gates, uitati-va cati oameni a neneorocit cu vaccinurile in Africa si india.

Se  vede moralitatea lor dupa cum sustin avortul si perversiunile sexuale si acum aceasta mascarada cu virusul.

Dar ne-a placut „ bunastarea”, ne-a placut sa ne desfatam de toate aceste lucruri placute la vedere si bune la gust.

Nu ne-a placut noua iubirea parinteasca cu care ne imbratisau insigurarea televiziunile? Cum ne spuneau ele, asa de dulce, numai minciuni, asa cum spune mama copilului o poveste seara. Nu ne-am predat noi mintile acestor jurnalisti vanduti pe care parintii si bunicii nostri ii cred mai mult decat isi cred proprii fii si nepoti? O! si filmele si Holywoodul cu toti idolii sai.

Nu ne-au placut noua intelectualii fara credinta care vorbesc asa frumos, ca un chirurg inainte de opreatie, ocolind cu grija adevarul: ca viata e un examen si de multe ori un examen  chiar dureros?

Preotii, care erau asa intelegatori cu patimile noastre si cu ale lor , si erau asa ca noi,  lumesti si plini de intelepciune si intelegere lumeasca si sfatosi si glumeti si instariti, si cautand bunstarea la fel ca noi.

De ce a ingaduit Dumnezeu aceasta Pandemie?

Pentru ca este iubitor si face daruri si ne-a daruit noua celor ce vedem, ca aceasta lucrare de inselare sa mearga pana la capat, sa-si urmeze cursul ca sa putem sa vedem mai bine:

Sa vedem ca Biserica nu-l mai apara pe Hristos si nici preotii nu mai vor sa se jertfeasca pentru El. Au salarii si cauta bunastarea. (99%) Uitati-va acum, cu Sf Parascheva, dupa ce au predat sarbatoarea Pastelui cu atata usurinta, cum o apara pe Sfanta doar de forma, doar sa ramana pe pozitie, dar se vede ca sunt vanduti si nu fac nimic concret. Uitati-va cum slujesc inbotnitati.

Sa vedem cum medicii si-au arata adevarata fata si, mai ales, aldevarata fata lipsita de umanitate a stiintei lor( care este mai degraba o credinta). Sa vedem ca medicii sunt niste atei, asa zisi oameni de stiinta, ignoranti in cele ale complexitatii fiintei umane si niste slujitori ai marii industrii farmaceutice.(99%)

Profesorii nu sunt decat niste gardieni de puscarie juvenila, functionari care isi trateaza elevii mai rau decat dresorii animalele.( 99%)

Scoala, un loc unde, ca niste produse in fabrica, copii sunt curatati de gandire critica si demnitate si ambalati frumos in niste sabloane sociale.

Invatarea din scoala este indoctrinarea si naste ignoranti plini de goliciunea stiintei lor lumeste false ( Sf Ignatie Briancianinov spunea ca in vremurile din urma stiinta omeneasca va fi o stiinta mincionoasa, cu adevarat demonica)

Sa vedem in ce stare se afla poporul, care  este plin de ignoranta si de frica, indobitocit de bunastarea occidentala si de lumea fantasmagorica a televizorului. Crede orice si se supune celui care are puterea, nu este interesat de niciun crez si nicio morala. (99%)

Jurnalistii sunt niste papagali fara etica care repeta ce li se spune. Mincinosi si fiii tatalui minciunii.

Ganditi-va cat de important este ca putem vedea credinta omului pentru prima data la fel de bine ca ingerii – vedem prin felul in care poarta omul masca, prin felul in care se teme de o simpla gripa,  tradand atata necredinta si supunere fata de o naratiune demonica, lipsita de sens, exact cum am fost avertizati de sfinti ca se va intampla in vremurile din urma.

Astea sunt darurile pandemiei si ii multumim lui Dumnezeu pentru ele.

Apele trebuiau sa se separe si, desi este dureros, o luam ca o lucrare de intarire a noastra, a celor care cautam Adevarul si mantuirea cu orice pret.

 

Leave a comment