Elitele globaliste isi muta centrul de comanda in Uniunea Europeana. Uniunea Europeana se decupleaza politic si economic de SUA.

Inca de la inceputul acestei crize v-am spus ca tinta operatiunii Pandemia este Lagarul Occidental. Recunosc ca pe atunci am crezut ca se incearca o izolare a Chinei dupa ce era evident ca Occidentul pierde teren in competitia economica. Pe langa izolarea Chinei, credeam ca se incearca transformarea SUA-UE( + coloniile Australia, Canada) intr-un tinut nedemocratic cu reguli stricte care sa ofere randament economic in razboiul comercial cu China. M-am inselat.

Pandemia este o operatiune ce priveste Lagarul Occidental aflat acum in razboi civil

Cam la o luna dupa intrarea viruslui in SUA si EU, dar si mai clar prin mai,  si dupa ce cazurile si atentia se inmulteau pe aceasta zona, mi-a fost clar ca este vorba de securizarea acestui imperiu detinut de elitele bancare. Apoi pe masura ce se discuta tot mai mult de alegerile din SUA, din 3 noiembrie, am inteles ca in interiorul imperiului se da o lupta.

Era clar de acum, pentru foarte multa lume, ca elitele creasera acesta pandemie pentru a-l pune pe Trump intr-o lumina proasta, pentru a paraliza economia si pentru a castiga alegerile in felul asta cu un candidat foarte slab ( Biden); sau daca nu reusesc sa castige alegerile sa poate arunca America in hoas, in razboi civil sau poate doar sa saboteze si sa intarzie al doilea mandat al lui Trump.

Prin septembrie, a devenit si mai clar ca elitele intrau in modul de panica. Interventiile pro pandemie si anti Trump devenisera isterice, cenzura crestea de la o zi la alta. Este fara precedent sa ca un presedinte american sa fie cenzurat de marile retele de socializare fara nicio jena. Cenzura si inchiderea conturilor de Youtube si Facebook a crescut vertigionos odata cu apropierea datei de 3 noiembrie.

Foarte multi tehnocrati americani se comporta de parca alegerile americane sunt o chestiune de viata si de moarte si risca orice pentru a-l scoate pe Biden presedinte. Se folosesc expresii apocaliptice precum razboi civil si sfarsitul democratiei:

 Chiar ieri, 23 octombrie, CEO-ul companiei americane Expensify, David Barrett,  a trimis un mail celor 10 milioane de clienti ai companiei, amenintandu-i ca daca nu voteaza Biden, voteaza impotriva democratiei si indirect gestul lor va duce la un razboi civil.

 Toate acestea fara acel tact, acel iz de dilpomatie si corectitudinea politica atat de cunoscute naratiunii globaliste. Am inteles ca globalistii erau constienti ca vor pierde alegerile americane, ca manipularea Covid nu mai tine si ca trebuie sa salveze ce se mai poate salva, dar mai ales Uniunea Europeana, aceasta America mai mica si mai fragila, creata ca o copie de rezerva a vehiculului globalist care a fost SUA.

Incepand cu luna octombrie, s-a putut observa ca pandemia a ramas o poveste a lagarului occidental, dar cu focus pe EU. Daca va uitati atent la stiri si la hartile pandemice prezentate veti observa ca se discuta foarte mult de Uniunea Europeana. Culmea, tinutul cu nivelul de trai cel mai ridicat si probabil cu cele mai bune servicii medicale din lume.

Dar bineinteles ca nu este vorba de o criza de sanatate, ci de un adevarat razboi civil in interiorul imperiului globalist.

Deconectarea globlistilor   de  la America lui Trump pe care tocmai au pierdut-o si baricadarea in  UE, care devine centru, dar si in colonii          ( Australia, Canada )  a certificat-o si Putin, declarand ca lumea nu mai este influentata de SUA si Rusia, ci mai degraba de Germania (adica de UE) si de China.

Despre China vom vorbi alta data.

 Desi multi cred ca este globalista, eu am rezerve. Pentru mine China ramane un mister. Globalistii au investitii masive acolo, dar nu cred ca o controleaza politic.

Separarea UE de SUA se vede prin miscari care arata o intoarcere de 180 de grade fata de stapanul american.

 Poate va amintiti cum UE, prin Germania si Merkel, nu comentau in fata stapanului SUA, nici chiar cand era demonstrat ca serviciile americane o ascultau pe Merkel, cand nu aveau voie sa aiba armata proprie, cand li se bagau pe gat gazele americane mai scumpe si li se interzicea, pana de curand, si ascultau ( pana sa fie clar ca pierd alegerile, acum nu mai asculta) sa se opuna proiectele rusesti de aducere a gazelor mult mai ieftine in Europa.

Acum, cand au pierdut SUA, vedem, dintr-o data, ca UE doreste sa fie independenta. Șeful diplomației europene, Joseph Borell, a anunțat sfârșitul „epocii americane” acum cateva luni. Elitele au pierdut America si au ramas ca centru principal cu UE si acum o sa vedeti cum fosti parteneri vor deveni cei mai mari dusmani.

Cateva dovezi pentru aceasta ruptura:

  • Introducerea carantinarii pentru persoanele din SUA in lunile trecute.

 

Începând cu 1 iulie, se așteaptă ca națiunile europene (toate membre ale Uniunii Europene, precum și națiunile europene non-UE din Islanda, Norvegia, Elveția și Liechtenstein) să înceapă deschiderea frontierelor către rezidenții din Algeria, Australia, Canada, Georgia , Japonia, Muntenegru, Maroc, Noua Zeelandă, Ruanda, Serbia, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia și Uruguay. Locuitorilor din Andorra, San Marino, Monaco și Vatican li se va permite, de asemenea, intrarea. China este pe listă, „sub rezerva confirmării reciprocității” – adică dacă țara își va deschide frontierele pentru călătorii europeni. Declarația oficială de presă a menționat că națiunile europene individuale pot decide să adopte o abordare progresivă pentru ridicarea restricțiilor de călătorie din țările listate. Locuitorii Statelor Unite, unde răspândirea Covid-19 nu a fost controlată, nu au voie să intre în Uniunea Europeană decât dacă se califică pentru o excepție.

 

Cât de des va fi revizuită lista?

Oficialii europeni au declarat că lista va fi revizuită la fiecare două săptămâni. Este posibil ca Statele Unite să fie adăugate pe listă dacă situația epidemiologică a țării se îmbunătățește. O țară poate fi, de asemenea, eliminată de pe listă dacă situația sa se agravează.

 

  • Se incearca impunerea de viza pentru americanii care intra in UE, la fel cum SUA cer pentru Romania, Bulgaria, Croatia.
  • Franta refuza sa continue contractul Engie cu americanii pe gazele lichefiate motivand ca dauneaza, vezi doamne mediului.
  • Război comercial între Europa și SUA. UE impune tarife vamale de 4 miliarde produselor americane!

 

La noi in tara vom vedea o vanatoare de vrajitoare „americane”. Vor fi aruncati la tocatorul presei toti cei care i-au servit pe americani, chiar daca vin pe filiera sorosista, dar nu se mai incadreaza in schema de autonomie europeana.

„Se va face dreptate” si cu acest show se vor acoperi inca o data jaful de la alegeri locale sau poate de la viitorele alegeri, din 6 decembrie.

 

1 thought on “Elitele globaliste isi muta centrul de comanda in Uniunea Europeana. Uniunea Europeana se decupleaza politic si economic de SUA.”

  1. Colapsul n-ar exista dacă s-ar colabora , dar atâta timp cât există Regimul Concurațional va fi multă Dezbinare , prin aceasta se face 80% din Munca Satanei .

    Reply

Leave a comment