Un razboi inegal pe care il vom castiga

Suntem in razboi, inca. Un razboi global, un razboi psihologic, o terapie de soc mai degraba. Aceasta terapie are ca scop final sa ne supuna mintea pana la demoralizare totala, pana acolo incat sa credem ca nu este posibil  sa ne opunem acestei dictaturi.

Combatanti in acest razboi suntem cei care dorim sa gandim si sa traim liber, conform valorilor si constiintei noastre pe de o parte si cei care slujesc tabara globalista in mod voluntar sau constransi dintr-un motiv sau altul.

Numarul nostru este foarte mic: 10.000 de luptatori activi in toata tara. Acestia sunt cei care sunt pregatati sa coboare de pe FB si sa puna piciorul in strada. Vom vedea maine la protest ( protestul antivaccinare) cam cati sunt ( am fost surprins placut- au fost 10.000 doar in Bucuresti). Daca la acestia adaugam numarul sustinatorilor din spatiul virtual, numarul ajungem la 100.000. Iti poti da seama de aceste cifre dupa live-urile si like-urile liderilor acestei miscari – Sosoaca, Simion, Diplan, Lazarus, Nasu tv; dupa cititorii Activenews, Ortodoxinfo. Acest numar raportat la populatia matura a Romaniei pe care o estimez la 15 milioane inseamna sub 1%.

In tabara adversa, numarul celor care lupta activ as putea estima ca ajunge tot la 100.000. Insa ei au resurse materiale investite in aceasta lupta care ajung la un raport de 1 la  un milion fata de tabara noastra. Pe langa aceste resurse, ei tin ostatic intregul aparat birocratic care executa fara tagada ordinele lor criminale.

Acest aparat birocratic ajunge pe la 3 milioane de persoane. La mijloc, spectatori, fara sa indrazneasca sa exprime o opinie neintrebati, sunt ceilalti pana la 15 milioane. Asa au fost invatati in scoala sa nu vorbeasca neintrebati si sa nu chestioneze nimic, ci doar sa faca ce li se spune. Cand ii aud azi pe unii ca problema Romaniei sta in lipsa educatiei ma amuz. Exact invers, problema noastra este acest tip de educatie de instructie istitutionalizata, in care elevi sunt pregatiti sa intre in aceasta masa amorfa de executanti si sa nu cracneasca cand sunt incolonati la vaccinarea cu o terapie genica ca  vitele. Daca discuti cu acesti oameni iti vor scuza in fel si chip aceasta neputina si mutilare a lor. Adevarul este ca liberul arbitru si  posibilitatea unei gandiri critice le-au fost cauterizate in scoala, inca de mici copii. Acesti 12 milioane, din moment ce nu isi manifesta in niciun fel dezacordul cu aceasta agenda, deducem ca o accepta si chiar o sustin tacit.

Practic, fortele sunt egale – 100k- 100k, restul sunt prizonieri.  Avantajul nostru este ca avem dreptatea de partea noastra si confortul psihologic pe care ti-l da libertatea de a actiona conform propriei constiinte. Nu este putin lucru.

Miza acestui razboi sunt acesti 15 milioane de romani prinsi la mijloc. Aici trebuie sa intelegem psihologia leftistului ( Unabomber) si  a celui care a fost torturat si mutilat din copilarie de parinti si de sistem pentru a deveni omul masa a lui Ortega y Gasset. Dar cel mai potrivit pentru intelegerea acestor 15 milioane este Sindromul Stockholm. Cu cat sunt terorizati mai mult acesti oameni slabi care au fost invatati de mici sa fuga de libertate , sa vada in libertate o povara( vezi fuga de libertate – Erich Fromm) si sa creada ca libertatea adevarata in care tu decizi pentru tine este un fel de golaneala, de viata egoista (vezi Mandruta) de oameni neintegrati in societate, cu atat ei se vor supune mai mult, oarecum voluntar, in speranta ca isi vor gasi linistea sufleteasca in acesta ascultare de statul dadaca pentru care au fost pregatiti ca slujitori inca de mici. Spun oarecum voluntar pentru ca, daca discuti cu ei si le oferi alternativa refuzului, pentru ei, care nu au fost invatati decat sa stea captivi in staului statului sau al sistemului acum stat-corporatii, refuzul este egal cu sinuciderea pentru ca pur si simplu nu se pot descurca singuri. Au fost lipsiti de gandirea creativa si nu fac decat sa astepte solutii si directii de la altii. Trebuie intelesi, independenta pentru ei seamna cu un salt in gol fara parasuta.

 Trebuie vazut filmul Închisoarea îngerilor (titlul original The Shawshank Redemption) este un film american din anul 1994, dupa Stephan King, pentru a intelege ce efecte are institutionalizare unui om pe o perioada lunga. Cam prin asta trec acesti leftisti.

Astfel nu le ramane decat sa urmeze agenda stapanului sperand ca stapanul sa nu le faca rau. Atat timp cat stapanul nu le cauzeaza chinuri insuportabile si nu le pune viata in pericol in mod direct sunt dispusi sa-i accepte jugul neconditionat. Incercarea de a-i scoate din aceasta relatie ar insemna pentru ei o viata mai rea.

Au fost sedati si de tratamentul bun pe carel-au primit pentru obedienta lor in ultimii 20 de ani, dar acum luna de miere a luat sfarsit si obedienta nu mai este profitabila.

Sistemul in ultimii 20 de ani a subventionat obedienta, dar au ajuns sa aiba de prisos, au acum inflatie de obedienti si urmeaza sa fie selectati cei care isi vor preda la propriu corpul. Corpurile acestor obedienti selectati prin vaccinare va fi nationalizat sau privatizat depinde de stapan sau ambele va fi un joint-venture.

Ei cred ca daca se vor vaccina, se vor sufoca, isi vor arde mainile cu dezinfectanti, isi vor gasi pacea in final si lucrurile vor reveni la normal. Dar in aceste masuri absurde, lipsite de coerenta nu este tamaduire, nici fizica, nici sufleteasca ci doar nebunie, boala, moarte.

In final sistemul ii va asmuti impotriva noastra, a celor care nu acceptam sa ne supunem acestei torturi. Ne vor spune ca din cauza noastra tortura lor nu ia sfarsit.

Trebuie sa rezistam acestei presiuni pana in punctul in care leftistii vor ceda primi si vor intelege ca solutia nu se afla in toleranta torturii ci in impotrivirea fata de ea.

Cu toate astea nu putem sa ne impotrivim unui trend pana nu-si consuma puterea ( tot din trading).

Dar trebuie sa ne pregatim pentru asta cu rabdare.

In tradingul de bursa exista o zicala: „The Trend is Your Friend, Until it Ends.”  Calatoreste cu trendul pana te paraseste, as traduce eu. In fine, nu am gasit o zicala din domeniul militar, dar completez cu atacul lui Napoleon asupra Rusiei descris in  Razboi si pace de Tolstoi. Kutuzov, conducatorul armatei ruse nu a incercat sa se opuna fortei de moment generate de francezi ci s-a tot retras, lasand aceasta forta sa se consume treptat si nu prin ciocnirea cu armata rusa. Motivatia francezilor dupa cucerirea Moscovei a scazut treptat, a intervenit relaxarea, superioritatea. Dincolo, in tabara rusa, umilinta , disperarea si furia au nascut o forta care a intors cu usurinta trendul deja consumat impuns de francezi.

Ajunsesera in punctul in care nu mai aveau nimic de pierdut si erau dispusi sa lupte chiar si fara sau chiar impotriva ordinului dat de superiori.

Pana cand un trend nu-si consuma energia investita in el de fortele care gestioneaza marea parte din volumul de energie implicat fie pe bursa fie in lumea reala, nu poti schimba trendul in mod eficient doar prin simplul fapt ca nu-ti convine sau ca tu iti doresti altceva.

Acum, si noi asistam la consumarea trendului impus de globalisti. Ieri s-a implinit exact un an de cand a inceput pentru mine Plandemia. Exact ieri, acum un an protestam in parcul Izvor impotriva vaccinarii obligatorii a copiilor si adultilor  ( ceva nou) in Romania. Atunci am fost cam 5000 de oameni. Ieri, tot 7 martie am fost cel putin 10.000 de oameni ( pentru prima oara m-am intors fericit de la un protest).

Simteam de atunci ca se incearca introducerea vaccinarii obligatorii la umbra manipularii „virusului” Covid 19. O saptamana mai tarziu, mai exact pe 16 martie,  a fost instaurata starea de urgenta, in Romania inregsitrandu-se 168 de persoane infectate imaginar prin manipularea testului PCR.

Numarul mare de oameni care au iesit ieri, 7 martie din nou pentru a se opune vaccinarii obligatorii demonstreaza ca sunt semne clare ca trandul se inverseaza. Slugile globalistilor isi pierd uneltele de teroare, naratiunea lor s-a tocit. Nu  mai au efect repetarea stupida, la nesfarsit a numarului de infectati, testati, morti, ATI, in susul ecranului si al paginilor media de parca ruleaza niste indicatori bursieri ai mortii, minciunii si ai nebuniei pe care le traim.

Pe langa tocirea instrumentelor de tortura, si-au pierdut vlaga, dar si credibilitatea si calaii si cioclii angajati de globalisti. Astazi intra oficial in vigoare noile restrictii legate de valul trei – Timisoara a fost carantinata, iar Bucurestiul a intrat in scenariul rosu, trecand de 3 la mie rata de infectare – povesti. Trecerea Bucurestiului a fost facuta pe graba in doar 2 zile dovedind, asa cum au sesizat multi ca au incercat sa opreasca protestele masive antivaccinare. Alta data dura cam o luna pana se lua o astfel de decizie.

Lipsa de creativitate ( lipsa de energie) a scenaristilor Plandemiei este dovedita si de lipsa noutatii masurilor luate. Pentru ca trebuie sa arate celor supusi torturii ca lucrurile se inrautatesc si ca trebuie sa cedeze si sa recurga la „singurul mod de iesire din pandemie” si anume vaccinarea. Cu toate astea nu mai au instrumente de tortura noi pentru ca au reusit sa vina doar cu modificarea orei de inchidere si stingere a republicii penitenciare Romania de la 11 seara la 10 seara. Aceasta masura ridicola bineinteles ca este o masura potrivita pentru o stare de  razboi si nu pentru o pandemie.  De parca virusul iese noapte si ataca precum strigoii in filmele de groaza.

Drept urmare, asa cum spuneam, trendul globalist al pandemiei se epuizeaza si este momentul sa ne ridicam. Nu contest ca ar fi putut sa ne mai tina asa mult si bine, dar resursele consumate si credibilitatea pierduta cresteau dincolo de profitul castigat prin aceasta masura.

In lume, acolo unde oamenii au arata ca este de ajuns, pandemia s-a terminat. La noi, vor mai incerca sa ne mai ia un Paste, desi cred ca vor renunta la determinarea pe care o arata crestinii de data asta pentru a nu mai lasa se li se fure un Paste. Multimea prezenta ieri, care a scadat si impotriva plandemiei si a mastilor si nu doar impotriva vaccinarii demonstreaza ca poporul, la fel ca in Razboi si pace se trezeste atunci cand disperarea si umilinta ajung la cote inalte.

Executantii, vai ce segmentul rusinos – sa stiti ca nu intamplator au ajuns aici – pentru ca au fost oamenii care au cautat locurile cele mai caldute si au ajuns sa le arda sub fund acum  – jandarmi, politisti, profesori, medici, paznici. Acest segment, cei trei milioane de tortionari ai poporului roman, tinuti la randul lor ostatici (calaii astia mai mici se cred victime) de cei 100.000 de activisti ai partidului neomarxist Covid-19, incep sa cedeze psihic la presiunea tot mai mare pe care o simt fizic dar si la nivelul constiintei in procesul de impunere a restrictiilor pandemice.

Am auzit la pranz la radio, la infamul post Realitate FM, ca un biciclist lovit de masina chiar in fata Spitalului Judetean Ilfov, a stat inconstient 30 de minute fara ca niciun medic sa intervina. Conducerea a declarat ca sunt spital Covid si nu pot face nimic. A venit intr-un tarziu Smurdul si la luat.

Intr-o alta stire, la acelasi post se anuta ca la Sibiu Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu s-a autosesizat şi anunţă că va începe o anchetă la Secţia ATI unde sunt pacienţii cu COVID-19, după ce un fost angajat a susţinut în presa locală, sub protecţia anonimatului, că a omorât bolnavi, atât el, dar şi alte cadre medicale, pacienţi cu COVID-19.

Conform acestei dezvăluiri, pacienţii cu COVID-19 aduşi în această secţie ar fi fost sedaţi de la început, în condiţiile în care aşa ceva este fatal pentru cei cu infecţii respiratorii. De asemenea, potrivit sursei respective, aceşti pacienţi ar fi fost efectiv legaţi de pat, de mâini şi de picioare, în poziţia cu faţa în sus, în momentul în care nu mai puteau respira şi începeau să se agite.

El a mai recunoscut ca pe sectie erau doar medici rezidenti, fara experienta care executau exact ce li se ordona, fara sa realizeze ce fac. Omul a recunoscut ca si-a dat seama ce consecintele faptelor sale si  atat cat a putut a incercat sa salveze acesti oameni, adica sa nu respecte indicatiile superiorilor.

Pandemia este pe sfarsite, dar ei nu se grabesc sa stranga zarurile, atat timp cat sunt in castig si in continuare au sanse de castig. Atat timp cat nu ne impotrivim, ne vor tine cel putin pana in vara.

Dupa terminarea pandemiei va incepe adevarata drama – colapsul economic al tarii. Vedeti cat de putin se vorbeste de criza economica in care ne aflam si care va atinge cote de neimaginat. Se recunoaste de multi analisti ca va fi cea mai mare criza economica din istorie. Bancile sunt deja pregatite pentru falimente si executari.Leave a comment