Dezordine


Motto: “Niciun rau pe care totalitarismul pretinde a-l vindeca nu este atat de rau precum totalitarismul insusi” Albert Camus

Petrecerea s-a terminat,  usile au fost inchise, insula placerilor nu era decat o puscarie pe dinauntru, iar placerile doar momeala prin care ati fost subjgati, acum  nu ramane decat sa va transformati in magarusi ca in Pinocchio, in animale de povara pentru stapanii minunatei lumi de maine. V-a placut sa visati la raiul pe pamant, acum sper ca aveti puterea sa suportati iadul in care vom intra cu totii.

Etapa soft de convingere, fidelizare  si acomodare cu valorile uzurpatorului s-a terminat. Procentul de 50% plus unul a fost indeplinit. Mastile vor fi scoase in mare masura, mesele stranse, decorul impachetat. Nu mai sunt resurse, capitalismul a luat sfarsit,  spuneti bunvenit dictaturii. V-ar fi placut sa fiti dusi asa usor cu presul spre dictatura, in sinea voastra asta sperati, deja foarte multi sufereati de sindromul Stockholm si erati atasati de  cei care va furau libertatea asa de elegant si fascinant, dar nu se putea merge cu eleganta asta pana la final dragilor pentru ca nu era rentabil, erau costuri prea mari si se intarzia mult.  Intarzierea asta punea in pericol intregul plan de instaurare a celei mai puternici dictaturi din istorie. Era pusa in pericol de numarul mare al celor care incepeau sa se trezeasca, asa ca etapa soft a trebuit sa fie inlocuita de momente hard in care sa se asigure ca nu dau inapoi, ca nu pierd teren. Etapa hard este menita sa opreasca trezirea prin intimidarea macar pentru moment  a celor care vad dincolo de matrix si-I puteau trezi si pe altii.

In Europa de Est stapanii stau bine, sau mai bine nu stapani ci  The Immovable Movers ca in Atlas Shrugged,  pentru ca  sunt societati noi inca sedate de dopamina consumerismului, inca sunt pe crestere, inca viseaza la societatea perfecta, dar in Vest sunt probleme, societate este in declin de decenii, cultural vorbind tehnologia a facut ravagii, viata a devenit de neinteles si de nesuportat, Capitalismul bazat pe  maximizarea profitului a ruinat totul in cale  material si spiritual. Capitalismul se defineste cel mai bine prin jocul monopoly sau prin poker –  capitalismul nu genereaza bunastare decat pentru moment – echivalent cu inceputul jocului cand primesti jetoanele, dar apoi bogatia se strange in mana castigatorului si restul sunt tinuti in stadiul de supravietuire, de subzistenta. Sigur ca sunt si clase intermediare formate din nomeclatura si servitorii marilor detinatori de capital, din cei care sustin sistemul in toata complexitatea lui. In Vest miscarile anti establishment sunt in  crestere.

 

Etapa hard a debutat anul acesta cu Franta, normal si 11 Septembrie si atacurile din Londra fac parte din aceiasi categorie, dar cele de acum din Franta se caracterizeaza prin continuitate si secventialitate Charlie Hebdo  si Paris in acelasi an . Avem inceputul terorii permanente cu frecventa considerabila, a inceput dezordinea. Nu cred ca in Romania  se va intampla asta foarte curand pentru ca aici viteza de schimbare pe care trebuie sa o suporte societatea este atat de mare incat un soc de genul atentatelor poate da rezultate contrare.

Etapa asta hard vine sa mascheze si depresiunea economica in care va intra planeta si acceptarea controlului absolut. Dupa ce acest control va fi instaurat abia apoi se va instaura dictatura propriu zisa  si va avea aspectul clasic al dictaturii bineinteles cu o tricouri cu smiley si adidasi nike in picioare vorba lui

Sub aceasta teroare permanenta in care interdictiile vor fi din ce in ce mai dure populatia simpla  va raspunde doar la comenzi. Se va organiza ca in 1984 Saptamana de ura ( cam cum a fost la noi cu clubul Colectiv), dar si Saptamana bucuriei in care se va da liber ca oamenii sa se comporte pozitiv. Cel mai important mijloc pe care il vor folosi va fi autocenzura – va fi stimulata, la fel ca in comunism.

 

Am extras cateva pasaje din afirmatiile facute de Paul Craig Roberts, fost asistent al secretarului pentru politică economică din cadrul Trezoreriei SUA şi redactor asociat la Wall Street Journal,  care sintetizeaza foarte bine multe din temele dezbatute de alternative media din Occident:

-„Atacurile din Paris prea sofisticate pentru a fi desfăşurate de Statul Islamic.”

– „Este vorba de o operaţiune sub acoperire”,. „Acele atacuri nu servesc scopurilor Statului Islamic, ci instituţiilor politice occidentale”.

– Mass media occidentală a evitat multe aspecte interesante ale atacurilor din Paris.

 

De exemplu, despre ce anume au discutat directorii CIA şi serviciul secret francez în cadrul întâlnirii lor, care a avut loc cu câteva zile înaintea atacurilor din Paris?

 

De ce au folosit paşapoarte false pentru a identifica atacatorii?

 

De ce au avut loc atacurile în aceeaşi zi în care a avut loc o simulare complexă, în mai multe locaţii, a unui atac terorist care a implicat poliţie, servicii de urgenţă şi personal medical?

 

De ce nu există nicio investigaţie media a raportului care susţine că politia franceză a fost orbită de un atac cibernetic sofisticat asupra sistemului lor mobil de monitorizare a datelor?

 

Crede cineva că Statul Islamic dispune de o astfel de capacitate?

ISIL este un grup nou care a apărut brusc. ISIL este descris ca nişte fanatici din vremurile medievale care îşi flutură cutiţele.

 

Cum a reuşit un astfel de grup să obţină atât de rapid o capabilitate atât de extinsă la nivel global încât sa poate doborî un avion de pasageri rusesc de pe cerul Egiptean, să desfăşoare atacuri cu bombe în Liban şi Turcia, să păcălească serviciile secrete franceze şi să desfăşoare cu succes mai multe atacuri coordonate în Paris?

 

Cum de ISIL nu atacă niciodată Israelul?

 

Următoarea întrebare este:

 

“Cum ar putea beneficia ISIL de pe urma atacurilor din Paris?”

 

Este un câştig pentru ISIL ca graniţele Europei să fie închise, subminând astfel abilitatea militanţilor de a se infiltra în Europa ca refugiaţi?

 

Are de câştigat ISIL de pe urma atacurilor aeriene franceze asupra propriilor sale poziţii din Orientul Mijlociu sau de a atrage asupra să o invazie NATO?

Cine are de câştigat?

 

Cu siguranţă, principalul front politic european şi american are de câştigat în multe moduri. Partide de guvernament din Franţa, Germania şi Marea Britanie au probleme deoarece au permis ca războaiele Washingtonului în Orientul Mijlociu să aducă valuri de refugiaţi în Europa. PEGIDA se extinde în Germania, Partidul Independent al lui Farage se extinde în Marea Britanie şi Frontul Naţional al lui Marine Le Pen îşi creşte influenţa în Franţa. Într-adevăr, un sondaj recent a arătat că Marine Le Pen se află în frunte în calitate de următor preşedinte al Franţei.

Pe langa asta mi s-a parut interesanta interdicatia de a cita orice  persoana a carei activitate poate fi considerata periculoasa.

Manuel Valls: Risc de atacuri teroriste cu ARME CHIMICE şi BACTERIOLOGICE. Stare de URGENŢĂ extinsă

Manuel Valls prelungeste starea de urgenţă în Franţa la 3 luni
Se pare ca unul dintre proprietarii Bataclan, un evreu pe nume Pascal Laloux, a declarat dupa incidente ca, in data de  11 septembrie 2015, a vandut clubul detinut timp de 40 de ani.( Time of Israel)

Putin: În cursul reuniunii G20, le-am prezentat colegilor exemple din datele pe care le deţinem despre finanţarea filialelor reţelei Stat Islamic de către indivizi. Fondurile provin din 40 de ţări, printre acestea figurând şi state membre G20″, 

Preşedintele Rusiei a cerut blocarea urgentă a tranzacţiilor ilegale cu petrol efectuate în Irak şi Siria de reţeaua teroristă Stat Islamic.

“Le-am arătat colegilor noştri imagini filmate prin sateliţi care arată amploarea comerţului ilegal cu produse petroliere. Coloana de vehicule-cisternă se întindea pe zeci de kilometri”.

 

Seful CIA: “Aş anticipa că aceasta nu este singura operaţiune pe care SI o are în desfăşurare”, a spus Brennan. “Iar serviciile de securitate din Europa şi din alte locuri lucrează intens pentru a vedea ce altceva pot face pentru a o descoperi”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Brennan, se presupune că plănuirea atentă a atacurilor de la Paris a avut loc pe parcursul mai multor luni.

Atacurile nu au surprins comunitatea americană de informaţii, care a ştiut că ISIS plănuia să lovească undeva în afara Orientului Mijlociu şi că “se gândea la Europa în mod special”, a declarat Brennan. “În mod clar nu l-aş considera (atacul de la Paris) un eveniment singular”, a spus el.

 

In final un interviu cu Gearoid O Colmain – Razboiul impotriva populatiei: