Razboiul impotriva populatiei si inceputul celui de-al treilea razboi mondial


Lucrurile arata ca suntem putin inainte de inceperea celui de-al treilea razboi mondial. Asistam acum la episodul in care fiecare tabara isi face ordine in propria societate civila inainte de inceperea confruntarilor. Estul e oarecum in ordine pentru ca nu a  dat prea multe libertati  populatiei. Vestul insa are dificultati majore cu o populatie mult mai activa civic, mai informata, dar si cu o populatie rasfatata de  indelunga manipulare a propagandei liberale, de visul bunastarii si al democratiei. Vestul a castigat lumea indemnand populatia sa pretinda drepturi si standarde ideale, drepturi si standarde pe care nici macar societatile occidentale nu le-ar fi putut oferi propriilor cetateni daca nu ar fi existat “subventiile” oferite de colonii. Acum cand capitalismul este la ultima palpaire de existenta, cand nu mai sunt resurse si nici macar motivatia strategica de a mentine un nivel inalt de trai, Vestul se vede confruntat cu victimele propriei manipulari, care asteapta, pretind …. Societatile bazate pe regimuri neliberale sunt mult mai eficiente si pregatite pentru un razboi de proportii. Ce vedem acum in Occident este razboiul impotriva propriei populatii – cei slabi sunt infricosati si tinuti sub teroare pentru a nu-si mai cere standardele cu care fusesera  obisnuiti( care vor scadea drastic in perioada imediat urmatoare) si pe care au fost invatati sa le astepte, iar cei activi si inteligenti vor fi redusi la tacere punanduli-se eticheta de consiparationisti,  iar cei mai slabi dintre ei se vor autocenzura.

Vedem instaurarea ultimei forme de dictatura tehnocrata in Vest pentru a pregati ultima conflagratie mondiala.

Tocmai din aceasta cauza vedem Franta sub teroare dupa ce  a instaurat starea de urgenta pentru o perioada de 3 luni, imediat teroarea s-a propagat in Belgia si Marea Britanie. Au fost incercari  si in Germania la meciul Germania – Olanda,  dar totul s-a dovedit a fi o dezinformare – primita de la “ un aliat”;  era vorba de o  ambulanta  plina cu explozibil pe care un terorist a incercat sa o introduca pe  stadion. Meciul a fost amanat si efectul terorii a fost bifat.

Intre timp serviciile de informatii israeliene au venit sa dea o mana de ajutor Frantei dupa ce inainte de atentate serviciile americane de informatii au avut o intalnire cu oficialii francezi.

Amenintarea terorista tine nemiscat Bruxelles-ul. Orasul este in stare de alerta maxima pentru a treia zi consecutiv cu politisti si militari patruland pe strazi inarmati pana in dinti. Au fost efectuate 19 raiduri duminica noaptea de catre trupele speciale. Metroul, magazinele,  scolile si mare parte din institutii sunt inchise. Alerta va fi prelungita pentru inca o saptamana, pana la sfarsitul lunii Noiembrie. Ceva mai tarziu vine si o solutie: Bruxeles-ul propune crearea unei agentii europene de informatii : “ un fel de FBI european”. Ministrul german de Interne, Thomas de Maizière, a înăbuşit imediat proiectul, încă din fașă:

”Nu ar trebui să ne irosim energia cu o agenţie europeană de informaţii. Nu-mi pot imagina că putem să renunţăm la suveranitatea noastră naţională. Ar trebui mai degrabă să ne concentrăm asupra îmbunătăţirii schimbului de informaţii între instituţiile deja existente. Aici putem obţine un adevărat câştig de cauză în ceea ce priveşte securitatea”.

Este cunoscut ca frica blocheza creierul, ii da shutdown, asa ca nu ne mira sa vedem cum oamenii, „ajutati” de autoritati se comporta absolut idiocratic : Belgienii au “inundat” Twitter-ul cu fotografii cu pisici, duminică, în timpul alertei teroriste. Poliţia le-a mulţumit “pisicilor” cu un bol de mâncare

Belgienii au “inundat” reţeaua de socializare Twitter cu fotografii amuzante cu pisici, duminică, în timpul alertei teroriste din capitala belgiană, pentru a “acoperi” astfel orice eventuală scurgere de informaţii pe internet despre operaţiunile şi raidurile poliţiei locale, informează bbc.com.

 

Hollande e pe val, ii prinde bine actiunea – a crescut cu 8 procente in sondaje – de la 25% la 33%. Doar unul din trei  francezi are o parere buna despre el.  Cifrele nu arata prea bine, dar treaba se pare ca da roade , asa ca trebuie continuat.  Cameron si este si el activ si refuza criptarea internetului pentru  a avea un control mai bun asupra populatiei, iar  Obama si Merkel  se opun unei verificari mai stricte a refugiatilor . Apropo de criptare, serviciile americane declarau ca nu pot urmari comunicarile teroristilor ISIS pentru ca sunt criptate, in timp ce hackerii de la Anonimus au facut-o fara probleme.  Un alt aspect haios vine de la ultimele raiduri efectuate impotriva ISIS – conform site-ului Zerohedge se pare ca armata americana a aruncat fluturase de avertizare pentru soferii camioanelor cu care ISIS transporta petrol ce urma sa fie vandut “ aliatilor” ( adica celor cu care ISIS tranzactioneaza) Putin spunea ca sunt 40 de tari “aliate” – Președintele rus Vladimir Putin, prezent la summitul G20 din Antalya (Turcia), a declarat luni că Statul Islamic primește finanțare din 40 de țări, inclusiv din state membre ale Grupului celor mai puternice economii ale lumii. Conform unui deputat turc, Ali Ediboglu, membru al partidului de  opozitiei ISIS vinde petrolul jefuit din campurile petroliere aflate sub controlul sau prin intermediul Turciei. Suma la care se ridica veniturile astfel obtinute de ISIS este de 800 milioane de dolari anual.

Dupa incidentul dintre Turcia si Rusia de la granita siriana, in care un avion rusesc a fost doborat de un avion al armatei turce, aparent pentru trecerea nepermisa in spatiul aerian al Turciei, Ceea ce s-a întâmplat astăzi depăşeşte cadrul obişnuit al luptei împotriva terorismului. Cu siguranţă, soldaţii noştri luptă împotriva terorismului, sacrificându-şi propriile lor vieţi în această luptă, însă pierderea suferită astăzi este asemenea unei lovituri pe la spate realizate de complicii teroriştilor. Nu pot califica altfel ce s-a întâmplat azi. Nu vom tolera niciodată să fie comise crime precum cea de azi”, a spus președintele rus.

„(…) Din câte ştiu eu, partea turcă şi-a contactat aliaţii NATO pentru a discuta acest incident ca şi cum noi am fi doborât un avion turcesc. Oare Turcia vrea ca NATO să slujească intereselor Statului Islamic? Eu înţeleg faptul că fiecare stat are un interes regional, iar noi am respectat întotdeauna acest interes, dar nu vom permite ca astfel de crime să aibă loc”, a afirmat liderul rus.

Binînțeles, vom analiza tot ce s-a întâmplat. Și acest eveniment tragic va avea consecințe serioase asupra relațiilor ruso-turce”

 

 

Europa se schimba, se oficializeaza colonialismul si proiectul celor doua Uniunii revine in actualitate –Olanda propune un mini-Schengen

Guvernul olandez a dezbătut pe plan intern, dar şi cu statele partenere, un plan de a introduce verificarea paşapoartelor la frontierele mai multor ţări din vestul Europei, într-o încercare de a controla afluxul de migranţi şi de refugiaţi, scrie agenția Reuters, citată deHotnews.

Iar Junker

Această “zonă mini-Schengen” ar include Austria, Germania, Belgia, Luxemburg şi Olanda şi ar presupune înfiinţarea unor tabere de tranzit pentru migranţi în afara acestor frontiere, potrivit unui articol publicat de ziarul olandez De Telegraaf

Iar Junker Uniunea Europeană trebuie regândită, pentru că nu toate statele pot merge cu aceeași viteză

Juncker a admis că am putea avea ‘un grup de state care iau deciziile împreună’ și care fac totul împreună, în timp ce altele vor fi ‘pe orbită’.

 

Criza iese prin toti porii planetei  – Un indicator important al transportului internaţional de mărfuri a atins minimul istoric, după ce în doar trei săptămâni traficul pe mare între Asia şi Europa de Nord s-a prăbuşit cu 70%.

IN schimb in Romania avem creditare ca in perioada de boom, probabil pentru a acoperi scoaterea masiva de bani a strainilor din tara – 900 de milioane de euro e suma care a plecat în ultimul an din depozitele păstrate de străini în băncile româneşti. Sunt depozitele pe termen mediu şi lung deţinute de regulă de băncile din străinătate, însă fuga de pe piaţa românească a accelerat puternic la începutul acestei veri, arată datele Băncii Naţionale.

Însă, pe termen mai lung, se vede cum depozitele străinilor sunt în declin de o bună perioadă de timp. Dacă în criză băncile de peste graniţe s-au angajat să nu retragă resursele din România, începând din 2012 depozitele pe termen lung ale străinilor au intrat în declin. Din maximul de 8,6 miliarde de euro, punct atins în vara lui 2011, depozitele au scăzut până în prezent la 5,4 miliarde, arată datele compilate de ZF.

Dolarul se apropie de paritate cu euro – e acum la 1.06, se vorbeste ca FED-ul ridica dobanda depolitica monetara in Decembrie, pretul materiilor prime a scazut drastic, cu cuprul la minimul ultimilor 16 ani si iata un cocktelil perfect pentru o noua criza de proportii – de data asta insa criza va lovi selectiv, in general tarile in curs de dezvoltare, Occidentul nu-si mai permite o criza in apropierea ultimul razboi mondial.

Bursele raspund negativ dupa incidentul dintre Rusia si Turcia;  mult diferit fata de atacul terorist de la Paris unde in mod foarte ciudat bursele nu au fost afectate absolut deloc.

IN Polonia dupa ce au fost manifestatii nationaliste impotriva uniunii europene, cerandu-se o Polonie pentru polonezi – (ce frumos, ce vis, asa visam si noi, dar e tarziu) acum : Şefii serviciilor din Polonia şi-au dat demisia

În Polonia, toţi cei patru şefi ai serviciilor de informaţii şi contrainformaţii, civile şi militare, au demisionat la cererea noului premier.

Conform noului ministru de externe, activitatea celor patru şefi de servicii secrete constituia o amenințare mai mare pentru Polonia decât amenințările venite din străinătate. Oficialul de la Varşovia a mai spus şi că aceştia nu şi-au dovedit eficienţa. Opoziţia vorbeşte însă despre o lovitură de forță care va crea o situație periculoasă pentru stat.

In final va reamintesc o maxima  stiintifica care spune ceva de genul asta: Atunci cand intr-un mediu deosebit de complex- cum este cel al vietii noastre de astazi- exista mai multe posibilitati gresite decat corecte colapsul este inevitabil.