Tyler Durden are un proiect nou – a preluat controlul asupra camerelor incorporate in televizoarele mai noi de 8 ani.


brad-pitt-as-tyler-durden-in-fight-club-1999Aseara m-am intalnit cu Tyler Durden. Mi-a spus ca lucreaza la un nou proiect. El si echipa lui de maimute spatiale au reusit sa preia controlul camerelor incorporate in televizoarele mai noi de 8 ani. Stiam ca au fost create pentru supraveghere, stiam asta de la Winston Smith, stiam ca nu le poti inchide, ca trebuie sa fii vazut, doar le poti da volumul mai incet.

Acum ei vor sa faca ceva nou.

–          Oamenii sunt inrobiti de televizor, trebuie sa-i eliberam. Cand le-am spus ca sunt supravegheati prin intermediul acestor camere de dumnezeii pamantului, care au ordonat ca aceste camere sa fie introduse in productie de marile companii producatoare de electronice, nu le-a pasat.

–           Tyler, asculta! Nu le mai pasa nu ai cum sa-i mai salvezi. Nu le mai pasa. Privesc si sunt priviti. Sunt hipnotizati, crede-ma, emisfera stanga incetineste activitatea,  coboara in frecventa alpha si gata sunt pierduti.

–          Mai avem o sansa, proiectul nostru merge ceva  mai departe. Vom prelua controlul si vom difuza imaginile preluate de camerele incorporate catre alti telespectatori. Se vor uita unii la altii fara sa stie ca ei, la randul lor,   sunt vazuti de o lume intreaga. Acum facem  un test, de spatamana viitoare vom intra  in emisie la nivel global.

–          In curand vor realiza ca sunt urmariti prin ecranul televizorului si vor refuza sa-l mai deschida. Este singura noastra sansa sa-i scoatem din robia televizorului. Este singura noastra sansa sa ne recapatam prietenii , familiile, neamul inapoi. Da! Este un plan perfect, ar trebui sa functioneze.

La televizor privesti si esti privit. Esti in direct, esti superstar, arata tot ce ai mai bun.

Te-am vazut cum stateai cu ochii pironiti in televizor si cu mana in pantaloni, asteptand o scena deocheata.

Te-am vazut metrosexualule cu unghiile tale lacuite, cu sprancenele pensate cum iti bagai mucul in gura.

V-am vazut tinerilor invinsi si umiliti dupa ce v-ati consumat fanteziile erotice in palma.

V-am vazut cuplurilor trecute de  tinerete, cum experimentati „ ceva nou”, doar odata, epilati si unsurosi aruncandu-va in intunericul voluptos al libertatii. Vai, cum se chircisera in voi sufletele de rusine a doua zi in zori, cand fanatasma v-a lasat singuri.

V-am vazut batrinilor,  cei care sunteti, ca nu va simtiti niciunii, cum  va intinerea patima cand va uitati vineri seara la filme  cu bulina 18.

V-am vazut pe fiecare: microbisti impatimiti de o minge ce sare din os in os – e doar un joc e vremea sa cresti mari. V-am vazut pe voi  „gospodinelor” visand la mici escapde prin intermediul telenovelelor, crezand ca n-ati facut nimic rau.

V-am vazut mamelor cum stateati  pierdute cu ochii pironiti  la „ show-uri pacatoase” in timp ce copiii vostri plangeau dupa putina atentie, in timp ce in alta camera, pe alt canal,  sotii vostri aveau fantezii cu vreo Bianca Dragusanu

V-am vazut pe toti cum asteptati ceva care sa va schimbe viata voastra mizerabila, sa va umple sufletele goale, cu orice, sa simtiti ca traiti, sa va mantuiasca ecranul de nimicul din voi.  Asteptati degeaba, ecranul nu o sa va dea nimic, daca ar fi putut sa va ofere ceva, v-ar fi dat pana acum, dar smecheria este ca el va promite totul si nu va da nimic, doar va amageste de pe o zi pe alta.

Nu, n-ati primt nimic, inca mai asteptati, doar ati fost intaratati, frustrati, supusi, indobitociti, pregatiti, programati, impachetati pentru a fi vanduti.  Vanduti, goi pusca, unsurosi, epilati cu mucul in gura, in genunchi  in vazul intregii lumi.

Stiu toate astea pentru ca  Tyler Durden le stie, pentru ca el mi le-a spus. Totusi, ar putea sa nu fie adevarat, stati linistiti poate ca nu v-a vazut o lume intreaga, ci doar Dumnezeu si  miliarde de ingeri.

Inchide televizorul si traieste-ti viata!!!!