Mesaj catre tineri: You are not for sale. You are not a clown. Life is not a joke.


Don’t be a fool trying to be cool

If you want to make a deal be real

 

jocuri-in-curteStiu ca nu-I usor sa ai 16, 18, 20 si ceva de ani, astazi. Stiu ca traim intr-o lume a naibii de dura, de rece, lipsita de sens, plina de masti fara suflet. Si, in lumea asta, nu poti sa te simiti decat singur, cand esti tanar. Stiu te simti dezorientat, pe bune e  si normal. Stiu te simti atat de dezorientat in nebunia asta a lumii. Stiu ca nu-ti  poarta, de cele mai mult ori, nimeni de grija. Nu trebuie sa fiti suparat pe parinti, nici ei nu mai inteleg nimic din lumea asta. De cele mai multe ori sunt mult prea ocupati sa plateasca facturile, ratele si sa “ se relaxeze” putin in fata televizorului.

Dar nu uita:

You are not for sale.

You are not a clown.

Life is not a joke.

V-am scris pentru ca vreau sa va cer sa aveti incredere in voi, sa va urmati instinctul. Urmati viata, lasati prostiile, fiti loiali instinctului din voi care respecta viata. Tineretea trebuie sa se bucure, nu sa se scalambaie. Fiti loiali prietenilor, iubitilor, iubitelor, fiti voi. Sunteti atat de puternici! Dar asta se intampla doar daca sunteti voi, nu urmati cai straine, modele straine. Lasati toate vedetele cu viata lor de nimic, lasati-i la o parte pe cei care sunt cineva doar prin bani.

Spune-mi ce poti face fara bani si iti spun ce valoare ai.

Nu alergati dupa bani, pentru ca nu-i veti prinde. Banii sunt controlati doar de cei care-I fac din butoane si, in final, toti banii se vor intoarce la ei.

Ascultati-va instinctul si o sa vedeti ca viata uraste banii. Grija banilor omoara orice bucurie, orice simplitate. Grija pentru bani naste sclavi.

Cei care alearga dupa bani atat de tare, o fac pentru ca nu au prea multa viata in ei, nu intelg prea mult din viata. Uitati-va bine la fetele lor sterse, la ochii fara sclipire, uitati-va cat sunt de singuri si de slabi oamenii astia.

Fiti puternici. Pentru asta nu trebuie sa mintiti si sa va mintiti. Niciun om puternic nu minte, asa ii veti cunoaste. Respectati mostenirea primita de la stramosi, nu poti fii puternic daca nu-ti respecti radacinile. Nu poti fii puternic daca nu stii cine esti. Inchideti  televizoarele, inchideti toate jocurile, indepartati-va de oamenii care merg impotriva vietii, de mancare falsa, de gesturiele false, de vorbirea falsa, de sufletele false, de tot ce este fals. Faceti-o!