Lupta impotriva terorismului – o exorcizare la nivel planetar (pamflet)


11-obama-devil.w529.h352.2x

De ani buni, lumea arata intoarsa pe dos rau de tot, arata de fapt chiar cu dosul in sus. Ai putea spune ca am trecut printr-a schimbare de poli sau … asa ceva.  Este foar greu sa intelegi ce se intampla, daca incerci sa intelegi, bineinteles,  pentru ca majoritatea nu se mai deranjeaza cu treaba asta. In lumea tehnologiei  si a solutiilor inteligente, omul de astazi nu mai este dispus sa caute sa inteleaga ceva ce nu este inteligibil de la prima vedere. Fiind obisnuit cu solutii „antiprost”,  cu lucruri ce se imbina perfect sau cu setari configurate by default, omul postmodern si-a pierdut indemanarea de a pune evenimentele cap la cap pentru a-si construi o viziune despre lume, astfel ca prefera sa ia una de-a gata,  oferita de mass-media.

Daca nu ati achizitionat o realitatea creata in laboratoarele suprastructurii de presa cu sediul, la ultimul etaj, in varful piramidei,  realitatea bruta o sa vi se para o lume pe  cat de fantastica pe atat de stupida.

 

Poate o sa vi se para ca sunt putin sarcastic, dar nu sunt, pur si simplu asa ni se prezinta lumea in momentul asta.

Lumea de astazi este mai presus de toate o lume magica. Intr-o astfel de lume, in care, la fel ca in povestile lui Tolkien,  fortele malefice ale raului, ale  terorismului,  atat de insignifiante ca numar, reusesc sa ameninte simultan intreaga planeta, pacea poate fi adusa doar de oameni cu puteri supranaturale.

Acesti oameni vad pretutindeni teroristi, demoni si forte ale raului incat trebuie de la inceput sa stabilim ca ori avem de-a face cu niste nebuni sau chiar cu niste demonizati ( vezi poza de sus – Obama cu coarne) care vad pretutindeni raufacatori, ori  nu avem de-a face cu niste  teroristi oarecare,  ci cu adevarate slugi ale Satanei iesite din iad si pornite pe toata fata pamantului pentru a arunca omenirea in haos. Biden ne-a asigurat repetand de doua ori :  ii vor urmari pe acesti teroristi pana la portile iadului.

Apoi, Pentagonul ne-a avertizat ca acest razboi impotriva terorismului va dura ani buni. Vedeti ca nu sunt niste simpli oameni!  Desi sunt cateva zeci de mii,  vedeti ce greu sunt de invins. Va amintiti cat de repede a fost invins sangerosul Sadam Husein? Ei,  aici avem de-a face cu niste draci impielitati nu gluma. Acum, inca odata, lipsa noastra de pregatire in aceast razboi de-a dreptul fantastic  ne face sa credem ca totul este o facatura Occidentala doar pentru a invada Siria si alte teritorii bogate in resurse.

Occidentul are experienta si din acest motiv  el conduce aceasta lupta. E adevarat poate fi banuit si de legaturi stranse cu aceste forte ale raului – chiar McCain a declarat ca el cunoaste pericolele care ameninta America, ca el, fata de altii, s-a intalnit cu acesti teroristi-  dar asta nu este decat un alt motiv pentru care ei vor conduce intreaga planeta in lupta cu terorismul demonic pana la portile iadului. Vrem nu vrem se pare ca vom ajunge la portile iadului. Infricosator nu? Am fost avertizati,chiar de doua ori.

 

US-Senator-John-McCain-with-FSA-terroristsMcCain pictured with terrorist kidnapper in Syria

 

 

 

 

 

 

 

Ne este greu sa intelegem si pentru ca noi n-am trecut prin teribilele atentate din septembrie 2001, cand chiar si pentru cei mai rationali oameni, lucrurile care s-au intamplat acolo sunt de domeniul supranaturalului – peste Pentagaon s-a prabusit  un avion cu o forma tare ciudata care a disparut aproape instantaneu dupa  impact.

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnurile gemene au cazut de parca o forta nevazuta a prabusit controlat fiecare etaj  si apoi cu atat mai stranie a fost prabusirea celui de-al treilea turn ( a fost un al treilea turn)  care a cazut neatins de niciun avion si la fel, prabusirea a semanat cu o demolare controlata. Vedeti ca pana la urma aceasta panica irationala este normala din moment ce avem in fata niste arhangheli ai intunericului care pot dobori dintr-o suflare turnuri de sute de metri inaltime.

Acesti teroristi au o  incredere atat de mare in fortele proprii  incat ne dau fiori – America a fost amenintata cu invazia, Papa a fost amenintat, Europa a fost amenintata, Putin a fost amenintat.  Parca ii si vad insirati la granita Texasului, in jepurile  Toyota,  cum pun pe fuga  imensa armata americana care tine in sah o lume intreaga.

Aparuti parca de nicaieri ca o naluca,  intr-un timp atat de scurt, au produs atata panica la nivel mondial si mai ales in Occidentul atat de rational, ca nu putem decat sa credem ca aveam de-a face cu niste forte supranaturale.

Cu timpul aceste forte malefice vor fi tot mai subversive si la fel si lupta impotriva lor si este foarte posibil ca orice gand si orice mic gest sa va tradeze  si sa va culpabilizeze,  daca, cumva, sunteti de partea lor.

Sa nu va mirati daca, maine, Obama sau trimisii lui in partile noastre,  vor vedea langa voi, in voi, in rudele voastre  niste teroristi.   Atunci, in numele binelui, al pacii, al  luptei impotriva fortelor iadului veti fi exorcizati de terorism. Ei vad ceea ce voi nu vedeti pentru ca ei sunt supranaturali, sunt exceptionali.

Saint-Obama II