Raportul Evita Colapsul. Episodul nr 1: Linistea dinaintea furtunii perfecte

Este plin internetul de pareri si asteptari legat de ce-ar putea face Trump pana pe 20 ianuarie ca sa salveze America si, de ce nu, chiar lumea.

Printre cei pe care i-am urmarit si care spun ca au informatii de la anumite surse se numara: Simon Parkes, Charlie Ward din Anglia, Nasu, Corneliu Sabou din Romania (utimul nu a declarat ca are informatii pe surse dar discuta aceste informatii) Benjamin Fullford care este stabilit in Japonia, Robert David Steele, X22 report din America, Dave Hayes care a si scris doua carti despre Qanon.

Toti vorbesc, din auzite, majoritatea recunosc ca nu au nicio dovada, sunt doar zvonuri si banuieli -dar este razboi si pana la urma trebuie sa incerci sa afli ceva chiar si din zvonuri -despre oprirea curentului si/sau a comunicatiilor pentru ca armata sa intervina si sa retina Deep State. La fel in unanimitate se afla si cand se vorbeste de caderea curentului in Italia ( Vatican), Pakistan, Europa, Iran si de faptul ca armata a fost mobilizata in capitala DC Washington pentru a-i retine pe Biden, Pelosi, pe cei din Big Tech si pe toti cei care au complotat la furarea alegerilor din Noiembrie.

Inainte de a analiza siituatia, as vrea sa va pun in vedere ca traim, asa cum se aude, initial mi s-a parut o exagerare, vremuri de importanta biblica. As vrea sa va decuplati de la imaginea pictata de presa vanduta globalista si sa vedeti evenimentele in toata maretia si gravitatea lor.

Trump este un om cu adevarat bun, curajos si probabil cea mai mare figura politica din ultimele sute de ani, as indrazni sa merg si mult mai departe.

Criza in care ne aflam este tot de proportii biblice si are accente eshatologice.

Daca globalistii nu vor fi opriti, intram in linie dreapta, in viteza, catre imparatia Antihristului ( daca mai sunt oameni care se simt stanjeniti de expresiile astea sau de paradigma asta, ar fi bine sa-si vina in fire, este deja prea tarziu).

Apocalipsa se intampla chiar acum!!! Serafim Rose

Situatia in care ne aflam pare fara speranta. Am sperat ca o minune se va produce pe 6 ianuarie, fie pe cale politica sau printr-o revolutie. Nadejdea noastra s-a pierdut repede si dupa ce s-a reluat votul si Biden a fost anuntat oficial castigator, depresia a crescut pana la iad.

Umilit de o infrangere atat de rusinoasa in fata unui batran libidionos, aproape dement  obtinuta printr-o frauda de proportii colosale, de care va asigur ca este constient orice om treaz de pe aceasta planeta, si care o face si mai umilitoare, Trump isi pastreaza tinuta demna. Merge mai apoi in Texas, in inima patriotilor americani si vorbeste de pace, respectul valorilor si de Dumnezeu.

 

Dupa cateva zile am aflat ca totul fusese regizat de globalisti pentru a-l discredita pe Trump si pe nationalisti. In revolta de la Capitoliu au participat membri ai Antifa, BLM si trumpisti care s-au lasat dusi de valul orchestrat de globalisti.

Cu toate astea, Trump se tine tare si se poarta de parca este in control, nu pare nici speriat si nici macar ca ar pleca peste cateva zile.

Sa vedem ce elemente ne ridica semne de intrebare.

Pana aici totul parea foarte clar si ne ducea cu gandul la o preluare fara probleme de catre Biden si la gandul ca globalistii detin controlul. Cu toate astea, imediat dupa ce au inregistrat aceasta victorie, democratii incep sa-l atace intr-un mod absolut salbatic pe Trump, care teoretic era un om invins, lipsit de putere si incep sa ia masuri de oameni disperati, aflati in pragul sinuciderii:

Se incepe punerea sub acuzarea pentru a doua oara a lui Trump. Un demers fara sens, imposibil de indeplinit in termenul ramas.

Marile companii de socializare (Big Tech) incep o epurare nemaintalnita in istorie, conturile Presedintelul SUA sunt inchise de Twitter, Twitch si Snapchat, Facebook si Instagram le suspenda doua saptamani, iar Tiktok si Pinterest elimina anumite hashtaguri, cum ar fi #patriot party si #stormthecapitol. Acelasi lucru se intampla cu un numar mare de personalitati din apropierea lui Trump. In zilele urmatoare Twitter sterge alte 70.000 de conturi ale trumpistilor, Qanon.

CEO Twitter, Jack Dorsey este filmat cu camera ascunsa de un angajat spunand ca aceasta epurare va continua dincolo de Trump si pe o perioada mai lunga.

Apoi a urmat inchiderea Parler,aplicatie similara cu Twitter, dar folosita de conservatori, ca nu cumva Trump sa aiba voce in alta parte. Dupa ce a fost scoasa de Google si Apple din magazinele de aplicatii, Amazon a aruncat afara de pe net aceasta aplicatie, lasandu-i fara hosting.

Isteria lui Pelosi – plansete- Nancy Pelosy s-a incecat in plans in timp ce tinea un discurs in Congres, se pare ca tricoul unui protestar intrat in Capitoliu care avea pe el scris Auschwitz a facut-o sa se piarda cu firea. Desi a mai avut in trecut accese de plans fals, acum pare real. Cine naiba o crede empatica si emotionala pe baba asta de care cred ca se teme si dracu.

@MyPillowUSA CEO Michael Lindell shows off his notes before going into the West Wing at the White House on Friday, Jan 15, 2021 in Washington, DC. pic.twitter.com/AY6AyJNSyE

— Jabin Botsford (@jabinbotsford) January 15, 2021

UE se decupleza de la SUA in mod ciudat tocmai cand Biden, fata de care liderii UE si-au aratat supunerea si loialitatea, ajunge la conducerea SUA. HM??!!!

Franța LOVEȘTE DUR industria petrolului și a gazelor din SUA:Total e PRIMA COMPANIE care se retrage din grupul de lobby

 

 

Compania franceză Total a devenit primul mare producător de energie la nivel global care a decis să se retragă din cel mai mare grup de lobby american din industria petrolului şi gazelor, din cauza dezacordurilor legate de politicile referitoare la climă şi sprijinul pentru relaxarea reglementărilor în domeniul activităţilor de forare, transmite Reuters, conform News.ro.

 

Intr-o alta stire: Se pregateste un proiect de lege pentru luni sau marti  prin care UE doreste sa se protejeze deconectandu-se de la dependenta decizionala fata de SUA.

Merkel a fost inlocuita in weekend-ul trecut ca leader al crestin-democratilor de catre  Armin Lache si are sanse mari sa devina urmatorul cancelar al Germaniei

Exista temeri in interiorul UE ca dupla plecarea lui Merkel nou lider care ar urma sa-i ia locul ar putea avea o relatie prea amicala cu Rusia.

Macron incearca sa treaca la conducerea UE, in ultima vizita din China de la finalul lui 2019  a aparut cu un steag UE la intalnirea cu Xi Jinpeng, desi nu avea mandat de la UE pentru acea intalnire pe care o purta in numele Frantei.

Guvernele Olandei si Estoniei au demisionat, iar in Italia, guvernul a ramas fara sustinere dupa ce fostul premier Renzi si-a retras partidul din coalitia pentru guvernare condusa de actualul premier Conti.

In lipsa de amenintare globalisti, dupa ce patrioti nu s-au strans sa atace armat guvernele in cele 50 de state, au scos niste mascarici, care pretind ca sunt patrioti sa protesteze. Chiar a fost arestat un om inarmat la Capitoliu. Ce om sanatos s-ar fi dus sa atace Capitoliu cu 26.000 de soldati?

 

In concluzie:

NASA ne anunta ca nu e cu noroc ( stire de acum o ora – 19.01, ora 15), maine chiar de inaugurarea lui Biden se va apropria de Pamant la o distanta foarte mica, un asteroid de exact marimea Statui Libertatii. Hmm, e oare un cod la mijloc. Pentru cei care stim ca Pamantul este plat si nu credem in balivernele astea, intelegem ca inaugurarea lui Bidem ar putea fi amanta.

Leave a comment