Pandemia trebuie sa continue pana cand vaccinarea isi va atinge punctul maxim. Este scos din sertar un instrument de presiune: passaportul de vaccinare.

Presiunea va creste pana in vara pentru a stoarce segmentul nehotaratilor si al comozilor prin interdictii de deplasare in vacanta.

In momentul de fata vaccinarea la nivelul Uniunii Europene este de 8% dupa declaratiile oficiale dar este clar ca se minte, la fel cum se minte si la noi. Sindicatul angajatilor din Sanatate declara ca sunt vacinati in jur de 50%  iar  guvernul ca sunt 89%, in timp ce fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, atunci cand vorbeste de faptul ca am intrat deja in valul 3 al pandemiei,  ofera cifra de 90-95%. La fel se minte si in cazul profesorilor. Au nevoie de un numar suficient de mare incat sa para ca e vorba de majoritate sau macar ca se apropie de acest reper, ca sa poata impune pasaportul de vaccinare in numele majoritatii.

Nu uitati ca suntem intr-un razboi de dimensiunile unui razboi mondial. Repet inca odata declaratia lui Klaus Schwab in care atentioneaza ca vom intelege cel mai bine aceasta pandemie daca ii vom asocia imaginea si  anvergura unui razboi mondial.  Odata la 50-100 de ani este nevoie de resetare a economiei mondiale. Aceste resetari vin intodeauna cand apare o noua revolutie tehnologica. Drept urmare este nevoie de o schimbare profunda a tehnologiei cu care operam dar si a celor care opereaza cu aceasta tehnologie. O abordare similara o avem si noi atunci cand ne innoim garderoba, aparatura, cand ne renovam casa.  Adeseori iti este greu sa te desparti de vechile lucruri, dar trebuie sa o faci. De multe ori aceste schimbari se fac cu costuri majore, dar, vrem – nu vrem,  trebuiesc facute.

Inainte se foloseau de razboaiele de anvergura cu ajutorul carora initiau aceste schimbari. In mileniul trei aceste razboaie violente cum au fost cele doua razboaie mondiale din secolul trecut nu mai sunt posibile.

Resetarea de acum tinteste resetarea sistemului monetar si a contractului social. Resetare este grabita si violenta pe deoparte pentru ca este de dorit sa  provoace un soc si apoi pentru a nu  intampina opozitie, pe de alta parte pentru ca are si o latura defensiva – sistemul trebuie sa faca miscari rapide in schimbarea sistemului monetar pentru ca dolarul nu mai rezista, dedolarizarea creste rapid ( China, Rusia si alte multe tari renunta la dolar). Mai presus de toate este si panica creata in randul elitelor de tehnologia inovativa a criptomondelor, care pune in pericol intregul sistem financiar bazat pe bani creati din nimic.

Sa revenim acum la subiectul zilei: pasaportul de vaccinare.

Premierul Catu declara ca nu se poate discuta despre acest subiect atat timp cat Romania are un numar asa de mic de persoane vaccinate. El repeta intrucatva declaratia lui Macron de la Summitul European, la care s-a dezbatut vaccinarea,  si care ne ofera si planul lor pe temen mediu: „Atat timp cat numarul celor vaccinati este mai mic decat al celor nevaccinati, statul nu trebuie sa trateze diferit cele doua grupuri.”

Tony Blair iese si el la rampa si intareste nevoia pentru acest instrument dictatorial. Actiunile lui  ne amintesc de masurile luate dupa 11 septembrie 2001, cand a inceput razboiul impotriva terorismului, razboi care avea ca tinta reala libertatile noastre, la fel cum se intampla si acum. Blair a avertizat inca din decembrie : Pregatiti-va pentru pasapoartele de vaccinare acum. Cunosc toate obiectiile, dar se va intampla. Este singura solutie ca lumea sa functioneze si ca lockdown-urile sa nu mai fie vazute ca singura solutie.”

Totusi, ce au in comun vacinarea si acest ID medical atat de dorit in Marea Resetare propusa de globalisti? Cuvantul de ordine in acesta revolutie globala care are loc acum este CONTROL. Tehnologia care se naste acum- blockchain, internetul descentralizat este disruptiva pentru guvernul mondial, drept urmare miza principala este sa tina sub control identitatea digitala a fiecarui cetatean foarte strans.  Pentru a-si securiza imperiul actual in fata pericolelor noilor tehnologii, guvernul mondial trebuie sa aiba controlul digital al fiecarei minti la pachet cu fiecare trup, iar aceste doua identitati sa fie legate o a treia – portofelul digital. Sanctiunule folosite de sistem astazi sunt de ordin financiar. Sistemul dictatorial devoalat acum nu este perfect  pana ce nu se vor uni cele trei identitati – fizica, digitala ( toata activitatea noastra in mediul virtual) si financiara. Acesta va fi ID-ul universal si singura cale de a fi unite cele trei identitati este prin vaccinarea cu nanoparticule, la care se adauga si  portofelul digital a lui Bill Gates, care a fost respins de Senatul SUA anul trecut pe vremea asta, dar care va reveni. Numarul de patent al acestui proiect care leaga un portofel digital cu o criptomoneda bazata pe actiunile servile ale subiectului fata de stat este 060606.

Solutia noastra la aceasta problema este INFOMETAREA BESTIEI.  Nu acceptam si nu facem niciun compromis, jertfim poftele si vacantele si relaxarea si ne castigam libertatea. Vom sanctiona prin boicot orice incercare de suprimare a libertatilor. Sa vedem ce vor face aceste tari care cer pasapoarte de vaccinare crezand ca asa isi vor rederesa industria turismului. Sclavii! Vor intelege ca ar trebui sa faca exact invers. La mijloc este un santaj imens si este evident ca sunt presati sa ia aceste masuri, altfel vor fi lipsiti de clienti. Dar solutia este sa se revolte si nu sa accepte aceste masuri aberante, la fel cum s-a intamplat la noi cu industria HORECA, crezand ca daca asculta de guvern si stau cuminti la va fi bine.

Sa vedem ce vor face dupa un sezon fara clienti. Pandemia aceasta are menirea sa separe sclavii de oamenii liberi. Dictatura isi cerne sclavii. Scalvii fericiti. Numai ca nu vor fi atat de fericiti si linistiti pe cat viseaza ei in acest paradis tehnologic care li se promite.

Campania facuta in favoarea vaccinarii este gigantica, probabil unica in istorie la nivel mondial. Absolut toate celebritatile sunt chemate sa sustina  vaccinarea. Va puteti imagina ce va fi cand Antihristul va fi ales conducatorul guvernului mondial?

Recent, a iesit si Regina Elisabeta  a II-a a Marii Britanii, spunand ca „ va veti simti protejati” vaccinandu-va, punand punctul pe i. Nu veti fi protejati de acest vaccin, ci doar va veti simti protejati. Cam asta descrie pe scurt rolul acestui vaccin. Nimeni nu stie cat te protejeaza sau daca o face. Nu-ti ofera niciun avantaj, cum ar fi sa scapi de masca sau sa nu mai stai in carantina. Mai degraba, daca esti sanatos la cap, te-ai simiti in pericol acceptand acest vaccin la ce inginerie periculoasa se experimenteaza pe pielea ta.

Chiar Adina Alberts, unul dintre putinii medici care spune adevarul, povesteste de cazul unor pacienti din Galati care dupa ce au facut vaccinul si rapelul au fost carantinati 14 zile, dupa ce au intrat in contact cu un infectat de covid.

Aflam ca Romania este pe locul 7 la nivel global in topul vacinarilor cu cele doua doze si locul 2 in UE. Un top al rusinii si al prostiei. Cineva spunea ca acesta campanie de vaccinare este un recensamant al prostilor. Sunt de acord! Se pare ca suntem fruntasi.

Traim momente istorice, aceasta fiind cea mai mare campanie de vaccinare din istorie: 225  de milioane de fiinte umane au fost vaccinate ca niste vite de teama unui virus inexistent si lipsit de periculozitate. Vrei – nu vrei te gandesti la Gripa spaniola din 1918 si la campania de vaccinare de atunci. Se pare ca vaccinarea a facut cele mai multe victime si au trebuie sa musamalizeze prin inventarea unei gripe mortale. Totul a inceput atunci de la soldatii americani vaccinati care au raspandit virusul.

Acum avem o operatiune in sens invers, intai s-a inventat boala pentru a  fi acceptat vaccinul. Atunci a fost si gazul mustar folosit in razboi care provoca reactii similare cu simptomele unei gripe. Si la noi si peste tot au folosit intoxicarea populatie pe calea aerului pentru a creste numarul celor simptome de gripa. Poate va amintiti de arderile de pacura la temperaturi peste norme, cand in Bucuresti abia puteai respira si toata lumea se plangea de aerul greu poluat. Au fost episoade frecvente cand nimeni nu stia de ce sarea peste 100 indicii de poluarea in Bucuresti, desi nimeni nu prea mai circula. Sa da vina mereu pe cate o firmulita care nu stiu ce a ars, dar amploare era prea mare ca sa fie vorba de un incident izolat de care Garda de mediu sa nu stie.

Macron se opune ideii de passaport de vaccinare si pentru ca se teme ca anumite tari vor emite sau vor accepta astfel de pasapoarte in mod individual, tragand foloase de pe urma acestui gest, plus ca le va fura lor startul si posibilitatea de a impune un document birocratic la nivelul intregii UE pe care sa-l poate controla.

Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Estonia, Grecia si Cipru pregatesc propriul pasaport de vaccinare care le cam strica socotelile sovieticlor de la UE.

Germania si Franta (Summitul UE recent) au intarit ca nu va exista vaccinare obligatorie, excluzand acordarea unir privilegii celor vaccinati. Cu o conditie, pusa de Macron ( o repetam) „ atat timp cat numarul celor vaccinati este mai mic decat al celor nevaccinati, statul nu trebuie sa trateze diferit cele doua grupuri”.

Doar 4% dintre francezi s-au vaccinat.

Presedintele Consiliului European, Charles Michel da tonul unei abordari pe termen lung. Ne este clar ca nu le-a iesit campania de vaccinare agresiva si acum o joaca pe termen lung; el declara ca este de acord cu folosirea pasaportului in scopuri mdeicale, pentru ca este important sa poti dovedi c aai fost vaccinat. Acelasi lucru l-a repetat si Iohannis la intoarcerea in tara.

Sa speram ca acest proiect se va impotmoli in imensul aparat birocratic al UE ca si proiectul PFL – formularul electronic unitar pentru urmarirea contactelor avute de persoanele infectate. Se pare ca doar trei state UE iau parte la acest experiment.

Nici OMS nu recomanda introducerea acestui document liberticid si , in rarele lor momente de luciditate, ne declara ca „ nu este clar daca vaccinarea va opri raspandirea virusului si nici cat dureaza imunitatea”. Pe langa asta, OMS realizaeaza ca sunt in impas si inprivinta celor care un contraindicatii la vaccinare.

Pe Mediafax a aparut un sondaj, manipult sau nu, el arata asa:

-38% sunt de accrod cu psaportul de vaccinare

-51,5% nu sunt de acord. Restul fiind nehotarati.

Tot la Summitul UE legat de pandemie, tarile europene au sustinut accelerarea vaccinarii si evitatea restictiilor disproportionate. Se sustin restrictiile stricte, situatia epidemiologica ramanand grava. Calatoriile nonesentiale trebuie eliminate. Se urgenteaza procedurile de autorizare, productie si distribuire a vaccinurilor, precum si  vaccinarea.

Se pregateste un alt val – al treilea, pentru inchiderea Pastelui, ne declara exprefectul capitalei, Berbeceanu. „ Speram sa nu ajungem la peste 3 la mie, ca sa fim nevoiti sa inchidem restaurantele”. E clar ca acolo vor sa ajunga!

Acelasi feeling il are si fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, care declara: „ Toata Europa se pregateste de valul trei si cred ca nici noi nu o sa scapam”

Arafat in schimb ne anunta festiv ca am intrat deja in valul trei al pandemiei. Ne asigura ca romanii vor face fata cu bine, ca „ au experienta”. Nu pot inventa asa ceva!

Se minte masiv pe tema vaccinarii. Au nevoie de cifre mari ca sa convinga ca cei vaccinati sunt majoritari si ca lumea se bate pe programarile la vaccinare. Sindicalistii de la Federatia Solodaritatea Sanitara atrag atentia Minsterului Sanatatii sa nu mai dezinformeze: doar 46% din personalul medical a fost vaccinat si nu 89,96% dupa spusele Guvernului.

Oricum, procentul mi se pare enorm. Profesorii s-au vaccinat si ei in proportie de 48%.

Daca adunam aceste cifre, din totalul de 1 milion de vaccinati de pana acum cred ca jumatate sunt lucratori esentiali – profesori 150.000 mii, personal medical – 80.000 , armata probabil 100% ca este ordin. Asistenta sociala sunt vreo 250.000 si va garantez ca sunt vaccinati 100% ca acolo e puscarie maxima. Sarim de jumatate de milion bine. Asta inseamna ca cetateni liberi, civili s-au vaccinat cateva sute de mii.

Ca sa duca nebunia si mai departe, Vlad Voiculescu, ministrul Nesanatatii, le recomanda elevilor sa dea martisoare cu manusi. Bine el de fapt nu recomanda deloc, dar neavand incotro le-a spus ca macar sa poarte manusi si a citat din Biblie, de la apostolul Pavel: „ Sa definim ce este liber: As raspunde cu un citat din Biblie. << Toate imi sunt permise dar nu toate imi sunt de folos>>”

Ordinul de ministru comun al Ministerului Educatiei si cel al Sanatatiii prevede ca nu se pot schimba  obiecte personale. Ce nebunie! Ce distopie!

Ministrul Educatiei accepta traditia martisorului pentru ca el nu-l considera obiect personal. Medicul Adrian Marinescu, agent montat in sistemul de sanatate, apare mereu sa terorizeze populatia: „ Trebuie sa reducem interactiunea intre cei mici. Sa dai martisor este rau pentru ca trebuie sa te apropii.”

O stire ne anunta ca rata de infectare s-a dublat la copii de 5-9 ani. Mai sa fie! Se minte fara frana, fara nicio sustinere, fara nicio dovada. Se folosesc expresii de genul: un specialist a spus, se pare, s-a constatat, in urma unei cercetari, doctorii spun. Fara dovezi concrete cu nume, date oficiale cu adevarat bazate pe cercetari serioase.

In Israel e puscaria cea mai mare de covid. Restrictiile sunt inumane si presiunea pusa pe vaccinare este incredibila, din aceasta cauza sunt pe primul loc in lume     ( 50% din populatie). Recent parlamentul a autorizat ca autoritatile sa poata identifica persoanele nevaccinate pentru a le putea aborda in vederea vaccinarii. Intr-o alta stire, aflam ceva uimitor, Israel a inchis granitele propriilor cetateni incepand cu luna ianuarie, mai exact incepand din ziua 25, a acestui an pentru a stopa raspindirea virisului, fara nicun anunt in  prealabil. Este cea mai dura masura ca a generat drame greu de descris. Cu atat mai mult cu cat in Martie sunt alegeri si se pare ca Netanyahu accepta cu greu printr-o procedura de expcetie doar cetateni cu vederi de dreapta ( 90% din cei acceptati sa se intoarca) pentru a-l avantaja in alegeri.

La Chisinau – al treilea val vine cu masuri originale- transportul public a fost oprit in weekend. Comunismul era pistol cu apa fata de noua dictatura medicala.

Biden la ultima aparitie pe scena a iesit fara masca, desi in poze apare cu doua masti- una neagra si una alba sa vada fraierii ca are doua, asa ii recomanda Fauci, Cercelul american. Biden se misca de parca cineva la legat la ochi si la impins pe scena. Un batran ruginit cu o sanatate mentala fragila. Au sarit toti facandu-i semn ca nu are masca. Fauci era in halat alb de doctor. Hilar, nu poti inventa astea, parea rupta din „Saturday Night Live”, era chiar mai haios, aia nu mai au saracii haz de ani buni.

Biden si-a intrat in paine cu primul bombardament dupa doar 36 de zile de mandat. A bombardat Siria. Chipurile i-a atacat pe iranienii care ii ajuta pe irakieni sa atace pozitiile SUA din Irak. Ce naiba totusi cauta SUA acolo? Irakienii ii roaga de ani buni sa parasesca tara. Nu a trecut mult si o nava israeliana a explodat in golful Oman. Israelul acuza Iranul pentru explozie.

Leave a comment