10 motive pentru care statul vrea sa purtam masca

Inainte de toate, trebuie sa precizez contextul:

Ne aflam in stare de alerta, definita nu de pandemia creata de un virus inexistent, neizolat, necunoscut,  ci de un adevarat razboi civil care are loc in interiorul Lagarului Occidental, din care facem parte, intre globalisti si suveranisti ( care il au drept conducator pe Trump).

In fine, iata ce le zece motive:

Inainte de toate, trebuie sa precizez contextul:
Ne aflam in stare de alerta, definita nu de pandemia creata de un virus inexistent, neizolat, necunoscut, ci de un adevarat razboi civil care are loc in interiorul Lagarului Occidental, din care facem parte, intre globalisti si suveranisti ( care il au drept conducator pe Trump).
In fine, iata ce le zece motive:

  1. Primul, cel mai simplu, dar nu cel mai important, cel pe care l-a inteles toata lumea:

Masca e o afacere si cei de la putere fac bani prin impunerea ei. Si nu numai ei fac bani, toata lumea. A aparut o nevoie noua, mana cereasca pentru comercianti. E chiar o moda, nu doar o necesitate.

2.  Este un motiv ca autoritatile sa intre in viata oamenilor. Asta nu e un lucru asa de usor de obtinut in dictatura cu fata democratica care e la moda zilele astea. O scuza pentru a face verificari. Cu basca, fara basca, nu sti daca esti in regula sau nu, devii supus, temator, docil.

3. Este o legitimatie care certifica supunerea in fata autoritatilor.

4. Este un dispozitiv. Oamenii trebuie sa se obisnuiasca ca doar un dispozitiv vandut si impus de autoritati ii poate salva. Chiar daca pe cutia acestui dispozitiv scrie ca este total nefolositor. Oamenii trebuie sa spere ca ii poate salva dar sa nu fie siguri ca vor fi salvati prin purtarea mastii, pentru ca altfel nu s-ar mai teme, si asta ar fi chiar dezastruos.

5. Este un mod de a contoriza increderea in manipulare. Este un feed-back pretios pentru a vedea cati se supun si cati nu, si cum se supun – pana la barbie, deloc sau cu manusi suplimentare, viziera.

6. O modalitate de a imbolnavi si stresa populatia prin scaderea imunitatii.

7. Pentru a-i tine pe oameni in casa si in spatiul virtual cat mai mult posibil. E neplacut sa porti masca ( sper ca toata lumea e de acord cu asta), asa ca fiecare isi reduce timpul petrecut in lumea reala cat mai mult. Nu uitati! Visul globalistilor tehnocrati este de a muta totul in virtual, acolo unde cu adevarat vor avea tot controlul si vor fi adevarati dumnezei. Sambata, care de obicei  aducea aglomeratie in oras, la ora pranzului, acum era pustiu, cu toate ca  era o zi frumoasa, desi innorata. Purtarea mastii in spatii deschise este o incarcerare indirecta in propriile locuinte (ingenios). Mai bine zis arest la domiciliu.

8. Te ajuta sa-i depistezi usor pe negationisti si gradul lor de negare: pana la barbie, deloc, sub nas, sau sub nas si la vederea organului pe nas sau sub nas tot timpul, sau la barba tot timpul. Cei care nu poarta masca nu vor accepta nici vaccinarea, nici testarea obligatorie.

9. Ofera protectie fortelor de opresiune. Ganditi-va cat de usor este sa faci rau daca esti mascat si ai si insigna de la autoritatea opresoare. Militienii se temeau de obicei ca puteau fi recunoscuti de vecini sau de cei care ar fi cautat razbunare.

10. Nevoia implemantarii unei noi „ mineriade”. Civilii mascati pot fi acceptati in stare de alerta militara ( nu uitati suntem in razboi, vi se spune asta tot timpul; razboi civil in Lagarul Occidental intre globalisti si suveranisti) doar daca este necesar ca statul opresor, depasit de situatie, sa iasa din rolul de militian si sa treaca in rolul de arbitru. Pentru asta este nevoie de „ ridicarea cetatenilor revoltati” impotriva celor care nu respecta restrictiile. Pentru a impune o dictatura eficienta statul trebuie chemat sa faca dreptate intre doua categorii de cetateni pe care, mai inainte, le-a asmutit una impotriva alteia.

Credeti ca rezistentii au disparut? Sunt tinuti pe dreapta pana la momentul „ the purge”, pana la noua mineriada. Come on, cei care ati prins comunismul, ce este asa de greu de inteles?

Leave a comment